Anahtar Kelimeler: haritası çıkarıldı

Yol haritası çıkarıldı

Yol haritası çıkarıldı

Kırıkkale İl Millî Eğitim Müdürü Rahmi Güney, eğitimde kaliteyi artırmak ve mevcut çalışmaları değerlendirmek amacıyla müdür yardımcıları, şube müdürleri ve Eğitim Müfettişleri Başkanı Yaşar Erbek ile bir araya geldi.

 

TOPLANTI YAPILDI

Kırıkkale İl Millî Eğitim Müdürü Rahmi Güney, eğitimde kaliteyi artırmak ve mevcut çalışmaları değerlendirmek amacıyla önemli bir toplantıya başkanlık etti. Eğitim Müfettişleri Başkanı Yaşar Erbek, Müdür Yardımcıları Serkan Akpınar ve Hamza Aygün ile şube müdürlerinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda, kurumun yürüttüğü faaliyetler masaya yatırıldı. Toplantıda, şehir genelinde devam eden eğitim-öğretim süreçleri, akademik başarı oranları, öğrenci motivasyonu ve okul fiziki altyapıları gibi konular detaylı şekilde ele alındı. Kurum yöneticilerinden hizmetlerle ilgili kapsamlı bir brifing alan Rahmi Güney, mevcut durumu değerlendirerek önümüzdeki dönem için yol haritası üzerinde durdu.

 

 

YOL HARİTASI ÇIKARILDI

Güney, konuşmasında eğitimde sürdürülebilirliğin ve verimliliğin önemine dikkat çekerek, “Eğitimde kaliteyi artırmak sadece öğretmen ve öğrencilerin değil, tüm idari kadronun koordinasyonuyla mümkündür. Bu doğrultuda sahadaki verileri ve geri bildirimleri titizlikle analiz ediyoruz,” ifadelerini kullandı. Eğitimde fırsat eşitliği ve öğrenci merkezli projelerin önemine değinen Güney, yeni dönemde rehberlik hizmetlerinin güçlendirilmesi ve okullar arası başarı farklarının azaltılması hedeflerini de dile getirdi. Toplantı sonunda katılımcılardan sahadaki gözlemleri ve önerileri alan İl Müdürü Güney, eğitim camiasıyla sürekli iletişimde olmanın önemini vurguladı. Bu toplantının, Kırıkkale’de eğitim kalitesinin artırılması yönünde atılan önemli adımlardan biri olduğu belirtildi.



  • Cuma 38.2 ° / 24.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 39.2 ° / 25.1 ° Güneşli
  • Pazar 36.7 ° / 22.4 ° Güneşli