Yok böyle bir SKANDAL!

Yok böyle bir SKANDAL!

Yok böyle bir SKANDAL!

Sedyeleri zincirlediler!

Sedye artık paralı!

Hastanede sedye satın alacaksınız!

Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi öyle bir skandala imza atıyor ki Türkiye'de ve dünyada eşi benzeri yok…! Hastane acilinde sedyeler birbirini zincirle bağlanmış durumda. Üstelik sedyeler paralı…!

Yok böyle bir şey!

Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi'nde öyle bir skandal yaşanıyor ki, dünyada böyle bir skandalın eşi yok…! Hastanenin acil girişinde sedyeler birbirine zincirle bağlanmış ve kilitlen9miş durumda. Üstelik sedyeleri kullanmak paralı…! Bu uygulamaya hangi işgüzarın imza attığı merak konusu. Acile getirilen hastalar için sedye satın almak zorundasınız. Tabii bunun için görevliyi bulmak zorundasınız. Buldunuz diyelim, bozuk paranız olmak zorunda. Paranız bozuk değilse hastanızı nasıl bir yöntem biliyorsanız öyle taşımak zorundasınız.

Sedyesiz taşınıyorlar!

Bu uygulama bir süredir devam ediyor. Hastane aciline gelen hastalar ve yaralılar için görevlilerden sedye isteniyor. Ancak çoğu zaman görevli bulmak mümkün değil. Sedye paralı olduğu için sık sık bozuk para sorunu yaşanıyor. Bu yüzden hastalar ve yaralılar sedyesiz hastaneye taşınıyor. Böyle bir uygulamayı kimin akıl ettiği merak edilirken, uygulamanın nasıl gerçekleştirildiği de ayrıca merak konusu.

Dünyada eşi benzeri yok!

Tıp tarihinde ilk kez yaşanan bu uygulamayı da Kırıkkale sayesinde dünya görmüş oluyor. Uygulama devam ederken, her gün bir çok kez tartışma yaşanıyor. Uygulamaya akıl sır erdiremeyen bir çok kişi görevlilerle sedye yüzünden kavga ediyor. Hasta yakınları, Bu uygulamayı kim akıl etmiş? Dünyada eşi benzeri yok. Sedye satın alınır mı, sedye paralı olur mu? Kırıkkale ve tıp dünyası için utanç verici bir durum” diyorlar.

Aklınızla bin yaşayın!

Vatandaşlar, Bu uygulama devam ediyor. Buraya hasta getirdiniz diyelim, önce sedye satın almak zorundasınız. Tabii bunun için görevliyi bulmanız gerekiyor. Buldunuz diyelim, görevlinin bozuk parası yok. Para bozdurmak zorundasınız. Hastanız ne hale gelirse gelsin. İster ölsün, ister can çekişsin. Siz hastayı veya yaralıyı acile aktarmak için önce sedye satın almak zorundasınız. Çok güzel bir uygulama! Bunu düşünen ve uygulayanları tebrik ediyor, alkışlıyoruz. Kimse akıl edemezdi bunu. Bizimkiler akıl etmişler. Akıllarıyla bin yaşasınlar. Tarihe geçtiler…” yorumunda bulunuyorlar.