Anahtar Kelimeler: Yağış geliyor

Yağış geri geliyor

Yağış geri geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kırıkkale ve civar bölgeler için sağanak yağış uyarısında bulundu. Uzmanlar, oluşabilecek sel ve su taşkınlarına karşın vatandaşları uyardı.

UYARI YAPILDI

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, ülkemiz genelinin parçalı ve az bulutlu, yer yer çok bulutlu, Doğu Anadolu'nun doğusu, Güney Doğu Anadolu (Diyarbakır haric) ile Ankara'nın kuzey ve doğusu, Adana ve Osmaniye'nin kuzeyi, Kahramanmaraş, Kırıkkale, Çankırı, Yozgat, Çorum, Kayseri, Nevşehir, Niğde, Kırşehir ve Karabük çevrelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

 

Rüzgar uyarısı

Yağışların Hakkari, Van’ın güney ve doğusu, Şırnak’ın doğusu ile Muş ve Bitlis illerinin kuzey ve doğu kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Marmara'nın güneyi, Ege ve Batı Akdeniz'de toz taşınımı bekleniyor. Hava sıcaklığı: Hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik beklenmiyor, genellikle mevsim normalleri civarında, iç ve batı kesimlerde yer yer üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor. Rüzgâr: Genellikle kuzeyli, yurdun güney kesimlerinde batı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetlice esmesi bekleniyor.



  • Pazar 38.3 ° / 25.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 38.4 ° / 25.9 ° Güneşli
  • Salı 37.9 ° / 24.8 ° Güneşli