Anahtar Kelimeler: gururlandırdı

Solo Türk gururlandırdı

Solo Türk gururlandırdı

Solo Türk ekibi Kalefest kapsamında Perşembe günü saat 14:00’te gerçekleştirilecek gösteri uçuşu öncesinde iki kez çevre tanıma ve prova uçuşu yaptı.

 

PROVA UÇUŞU YAPILDI

SOLOTÜRK, 23 Mayıs 2024 Perşembe günü Kırıkkale'de yapılacak gösteri uçuşu kapsamında Kırıkkale semalarında çevre tanıma ve prova uçuşu gerçekleştirdi. Önce öğlen saatlerinde iki uçakla uçuş yapıldı, sonra ise öğleden sonra tek uçakla prova devam etti. Kırıkkaleli vatandaşlar tanıma uçuşu gerçekleştiren SOLOTÜRK' ü yoğun bir ilgi ve coşkuyla takip etti. Kırıkkale'nin tanıtımı için düzenlenen KALEFEST 2024 kapsamında Kırıkkale semalarını süsleyecek olan SOLOTÜRK ekibinin gösterisi vatandaşlar tarafından Valilik Açık Otoparkından izleyebilecek.   

 

VATANDAŞ İLGİ GÖSTERDİ

Solo Türk, 23 Mayıs 2024 Perşembe günü Kırıkkale’de gösterisini gerçekleştirecek. Gösteriye birkaç gün kala Solo Türk’e ait gösteri uçakları Kırıkkale üzerinde prova uçuşu gerçekleştirdi. Kırıkkale üzerinde defalarca tur atan Solo Türk, henüz prova uçuşu yapmasına rağmen kent genelinde büyük bir heyecan uyandırdı. Onlarca Kırıkkaleli vatandaş, sokaklarda, evlerinin balkon ve pencerelerinde ve Kırıkkale Cumhuriyet Meydanı’nda Solo Türk ekibinin prova uçuşunu izledi.

 

GÖSTERİ UÇUŞU 

Tarih: 23 Mayıs 2024 Perşembe 

Saat⏱: 14:00 

Yer: Valilik Açık Otoparkı, Kırıkkale



  • Pazar 38.3 ° / 25.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 38.4 ° / 25.9 ° Güneşli
  • Salı 37.9 ° / 24.8 ° Güneşli