Anahtar Kelimeler: Pide fiyatları değişmeyecek

Pide fiyatları değişmeyecek!

Pide fiyatları değişmeyecek!

Pide fiyatları değişmeyecek!

Pide açıklaması?

Ramazan ayına kısa bir süre kala Ramazan´ın vazgeçilmezleri arasında yer alan Pide geçtiğimiz yılla aynı fiyattan satışa sunulacak.

300 GRAM RAMAZAN PİDESİNİ 2,00 TL

Ramazan ayının vazgeçilmezi olan pide fiyatları geçtiğimiz yıl ile aynı fiyattan satışa sunulacak. Pide fiyatlarında zam olmayacağını açıklayan Lokantacılar ve Pastacılar odası başkanı Yurtalan Eroğlu yaptığı açıklamada, ?Ülke genelinde uygulanacak olan pide fiyatında bir değişiklik olmadığını ifade etmek istiyorum. Bu yıl da kurulumuzda yapmış olduğumuz toplantılar neticesinde, pide fiyatlarının geçen yıl ki gibi kalmasına karar vermiş bulunmaktayız.  Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da 300 gram Ramazan pidesini 2,00 TL  satışa sunulacak. Ramazan pidesi toplumumuzun bir kültürüdür. Bu kültürün vatandaşlarımızın sofrasında yer alması için oda olarak bu yıl fiyatlara zam yapmadık? iadelerini kulandı

HAYIRLARA VESİLE OLSUN

Eroğlu yaptığı açıklamada, ?Yaklaşan mübarek Ramazan ayının hem esnafımız açısından, hem de milletimiz açısından hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Bu mübarek Ramazan ayı inşallah ülkemizde şehitler için son olur. Başka şehitlerimiz gelmez. Hakkın rahmetine kavuşan şehitlerimize ben Allah´tan rahmet diliyorum, gazilerimize, yaralılarımıza Allah´tan acil şifalar diliyorum? dedi.



  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.5 ° / 16.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu