Tarih: 03.09.2015 22:28

İşte AK Parti adayları

Facebook Twitter Linked-in

Bazıları var, bazıları yok!

Yeniler de var!

1 Kasım seçimleri öncesi geçtiğimiz gün AK Partide başlayan aday adaylığı müracaatı saat 17:00 itibari ile son buldu. Bir çok isim aday adaylığı müracaatını yaptı.

İŞTE MÜRACAAT EDENLER

26 dönem milletvekilliği adaylığı için ise Kırıkkale´den 22 kişi başvuru yaptı: Abdullah Öztürk, Ayhan Yılmaz, Bekir Akdeniz, Erhan Erdal, Esra Aksoy, Gazi Eroğlu, Harun Güleç, İbrahim Dereli, Levent Solmaz, Mustafa Murat Kaplan, Nuh Dağdelen, Oğuz Kağan Köksal, Orhan Aytekin, Orhan Kılıç, Osman Acar, Ömer Faruk Ilıcan, Ramazan Can, Recep Toyran, Regaip Kurtoğlu, Sinan Kalkan, Yurdagül Baltacı.

BAZI İSİMLER YOK!

Aday adaylığı müracaatında bulunan isimler içinde bilinenler de var bilinmeyenler de. Müracaatlarda ismi olmayanlar dikkat çekti. Bunlar Beşir Atalay, Veli Korkmaz ve Ergün Tekin. Bu isimler Kırıkkale´den müracaat etmemiş görünüyor. Ankara´dan müracaat etmiş olabilecekleri ileri sürülüyor. Mevcut isimlerin haricinde Yurdagül Baltacı, Sinan Kalkan, Murat Kaplan, İbrahim Dereli, Levent Solmaz, Bekir Akdeniz ve Gazi Eroğlu yeni isimler olarak dikkat çekti. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —