Tarih: 22.11.2015 23:37

Hâlâ bir bilgi veren yok!

Facebook Twitter Linked-in

Bu gaz nereden geldi?

Hacılar yakınlarındaki santral boru temizlerken ve bölgedeki şirketlerde çalışırken etrafa yayılan gazdan etkilendikleri değerlendirilen 231 işçi tedavi edildi ancak gazın nereden geldiği konusunda bir bilgi henüz yok.

HENÜZ AÇIKLAMA YOK

Kırıkkale´de bir termik santralde çalıştıkları sırada zehirlenen 31 işçi, ile çevredeki şirketlerde çalışan toplamda 231 işçi hidrolük sülfür isimli öldürücü ve çok zehirli olan bir gazdan zehirlendi. Olaydan hemen sonra Kırıkkale´de adeta nükleer alarm verildi. Hastanelere kaldırılan işçiler yıkandı ve dezenfekte edildi. İşçilerin hastanelerde istirahat ettikleri odalar bile dezenfekte edilirken, olayın vehameti ve kaynağı konusunda henüz bir açıklama yapılmadı.

BİTKİLER DE ETKİLENDİ Mİ?

Edinilen bilgilere göre gaz çok tehlikeli ve öldürücü. Bu gazın nereden geldiği bilinmiyor. Gaz ve kaynağı konusunda bir açıklama yapılmış değil. Bölge halkı ve çevre sakinleri endişeli bir durumda. Bu konuda bir açıklama bekliyorlar. Gazın insan ve hayvanları etkilediği gibi bitkilere de zarar vermiş olabileceği düşüncesi hakim. En azından bu konuda bir bilgi verilmesi isteniyor.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —