Tarih: 25.02.2015 20:35

Hemşeri Bilgi Bankası kuruldu!

Facebook Twitter Linked-in

Keskin Kaymakamlığı çalışma yaptı

Keskin Kaymakamlığı resmi internet sitesi şehir dışındaki Keskinlileri, Hemşehri Bilgi Bankası” ile bir araya getiriyor.

Üye sistemi oluşturuldu

Keskin Kaymakamlığı resmi internet sitesinin ana sayfasında yer alan, ‘Keskin İçin El Ele Gönül Gönüle' bölümünde yer alan ‘Hemşehri Bilgi Bankası'na üye olan Keskinliler, Keskin hakkındaki tüm gelişmelerden haberdar oluyor. Konu hakkında resmi internet sitesinde şu bilgiler yer alıyor: Özellikle Ankara, İstanbul ve Kırıkkale gibi şehirlerde bürokrasinin çeşitli birimlerinde, sivil toplum kuruluşları ile meslek odalarında ve iş hayatında çok sayıda Keskinli bulunmaktadır.

Hemşehri günleri yapılacak

Oluşturacağımız Hemşehri Bilgi Bankası ile; hemşehriler arasındaki diyaloğun ve birliktelik tavrının geliştirilmesi, yönetim olarak Keskin'le ilgili yapacağımız çalışmalarda onların fikirlerinin, desteklerinin ve katkılarının sağlanması amaçlanmaktadır. Kısacası hemşehriler arasında yeni diyalog köprülerinin kurulması, karşılıklı bilgi ve katkı alışverişi ortamının yaratılması hedeflenmiştir. Bu çalışma kapsamında hem internet üzerinden hem de SMS yoluyla bilgi alışverişi sağlanacaktır. Ayrıca belirlenecek zamanlarda Hemşehri Günleri” düzenlenecek ve bir yandan dayanışma ruhu pekiştirilirken diğer yandan da ilçemiz için yapılabilecekler masaya yatırılacaktır.

Tanıtım çalışması

Kaymakamlığımız internet sitesi üzerinden girdiğiniz bilgiler, sizlerin isteği ve onayı olmadan sitede yayımlanmayacaktır. Kişisel bilgilerinin yayımlanmasına izin veren hemşehrilerimizin ise sadece isim, soyisim, meslek ve e-mail bilgileri yayımlanacaktır. Bu çalışmadan henüz bilgisi olmayan tanıdık hemşehrilerimizi proje hakkında bilgilendirmeniz, bilgi bankamızın büyümesine ve gelişmesine katkı sağlayacaktır.”




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —