Anahtar Kelimeler: Göçer Erdoğan cevap

Göçer´den Erdoğan´a cevap!

Göçer´den Erdoğan´a cevap!

Göçer´den Erdoğan´a cevap!

Açıklamada bulundu

MHP Kırıkkale Milletvekili Seyit Ahmet Göçer, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın kendisine 20 bin liralık manevi tazminat davası açması üzerine cevap verdi.

TEPKİMİZİ ORTAYA KOYDUK

Bazı gazetelerden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın kendi adına dava açtığını öğrendiğini belirten MHP Kırıkkale Milletvekili Seyit Ahmet Göçer, tebligatın henüz kendine ulaşmadığını ve ulaştığı zaman mahkeme sürecinin başlayacağını söyledi. Yazısında Cumhurbaşkanlığı makamını kastetmediğini ifade eden Göçer, ?Açılımı başlatarak, Türkiye´yi bu hale getiren ve ´Biz kandırıldık´ diyenlere sözümüz hala geçerlidir. Biz şunu söyledik, vatan evlatları şehit gelirken, milletvekili hesabı yapmak ruh hastasıdır dedik. Bu açılım süreci altında ´Biz bu açılımı buzdolabına koyduk, beklettik ve vazgeçmiyoruz´ sözlerine karşı tepkimizi ortaya koyduk.? dedi.

YILLAR ÖNCE SÖYLEDİK

Dağlıca şehitlerinin geldiği günlerde sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan´ın ´400 milletvekili gelseydi, bunlar olmazdı´ sözüne istinaden Twitter hesabı üzerinden açıklama yaptığını belirten Göçer, ?Vatan evlatları şehit düşüyor, açılım denilen ihanet projesi neticesinde, bu işin ihanet projesi olduğunu yıllar önce söyledik. Bu açılım yüzünden vatan evlatları birer birer şehit düşüyor. Açılımı başlatan ve bu hale getirenlerin Allah belasını versin dedik. Altında da Beşir Atalay ve o zamanki AK Parti´nin önde gelenlerin söylediği sözler var. Bunları yayınladım ve bundan dolayı Cumhurbaşkanı rahatsız olmuş ve 20 bin lira tazminat davası açmış.? şeklinde konuştu.

ŞEHİT ANALARI AĞLIYOR

Yazısında Cumhurbaşkanın makamını kastetmediğini belirten Göçer, ?Tabi ki cumhurbaşkanlığı makamı bizim gözümüzde saygı duyulacak bir makamdır. Yapılan icraatlarda PKK ile müzakere yapmaları ve 45 günde 150´den fazla şehit verdik. Şehit anaları ağlamasın dediler, Türkiye´de her evde şehit anaları ağlıyor. O şehitler gelirken, tüyleri ürpermeyen bir insan varsa, onun insanlığından şüphe etmek gerekir. Biz bu konulardan dolayı eleştirdik. Sayın Cumhurbaşkanı da alınganlık göstererek dava açmış.? dedi. Erdoğan´ın avukatları Fatih Şahin, Muammer Cemaloğlu ve Burhanettin Sevencan´ın açtığı davanın dilekçesinde, Göçer´in 6 Eylül 2015´te sosyal paylaşım sitesi Twitter´dan Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın fotoğrafı ile birlikte ileti paylaştığı anlatıldı.

DİLEKÇEDE NELER YAZIYOR?

İletiyle Göçer´in, Cumhurbaşkanı Erdoğan´a açıkça hakaret ettiği ve kişilik haklarının ihlaline neden olduğu belirtilen dilekçede, şunlar kaydedildi: "Davalının (Göçer) kasıtlı olarak hareket ettiği ve dava konusu ifadeler ile açıkça hakaret etmeyi, aşağılamayı, müvekkil Erdoğan´ın kişilik haklarının toplum katında zedelenmesini, müvekkilimizin toplumun husumetine ve kinine maruz kalmasını amaçladığı da son derece açıktır. Bunun içindir ki bu sözlerin düşünce açıklaması olarak kabulü olanaksızdır. Aksi halde toplumda bir kargaşa ortamı yaratılmış olur. Bu denli ağır hakaretlerin düşünce açıklaması olarak kabulü halinde, kişilik değerleri hukuk ve anayasal güvenceden yoksun kalacaktır."

 

 



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı