Anahtar Kelimeler: Fidan etkinliği yapıldı

Fidan etkinliği yapıldı

Fidan etkinliği yapıldı

Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası dolayısıyla İl Jandarma Komutanlığınca etkinlik düzenlendi. Etkinlikte öğrenciler ve Jandarma mensupları gelecek için fidan dikti.

ETKİNLİK YAPILDI

Etkinlikte, jandarma ekipleri tarafından trafik kuralları ve güvenli sürüş teknikleri hakkında sunumlar yapıldı. Öğrencilere trafik kurallarına uymanın önemi ve kazaları önlemek için alınabilecek önlemler anlatıldı. Ayrıca, trafik işaretleri ve kazalarda en sık yapılan hatalar konusunda da bilgi verildi. Etkinlik kapsamında, öğrenciler için düzenlenen trafik temalı resim ve şiir yarışmalarında dereceye girenler ödüllendirildi. 

 

FİDAN DİKTİLER

Aydın, yaptığı açıklamada, trafik kazalarının önlenmesi için tüm vatandaşların trafik kurallarına uyması gerektiğini vurguladı. Aydın "Trafik kazaları maalesef can kayıplarına ve maddi hasara yol açmaktadır. Bu kazaları önlemek için hepimize görev düşmektedir. Özellikle çocuklarımızın trafik kurallarını öğrenmesi ve uygulaması çok önemlidir" dedi. Aydın, etkinliğe katılan tüm öğrencilere ve emeği geçenlere teşekkür etti.



  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Çarşamba 29.5 ° / 19.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı