Anahtar Kelimeler: Bilim merkezinde eğlence

Bilim merkezinde eğlence

Bilim merkezinde eğlence

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal ve Başkan Yardımcısı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlamak üzere Bilim Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe katıldı.

ETKİNLİK YAPILDI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, bu yıl da coşkulu bir şekilde kutlandı. Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal ve Başkan Yardımcısı, çocukların bayram sevincini paylaşmak üzere Bilim Merkezi'nde düzenlenen etkinliğe katıldı. Bu özel günün anısına, merkezin geniş alanlarında renkli ve eğlenceli bir kutlama programı hazırlandı. Etkinlikte, minik katılımcılar için halk oyunları, çocuk konseri, eğitici oyunlar ve bilimsel deneylerle dolu bir gün sunuldu. Çocuklar, bilimsel keşifler yaparak yeni bilgiler öğrenirken aynı zamanda keyifli anlar da yaşadı. Bilim Merkezinde düzenlenen çeşitli gösteriler, özellikle çocukların ilgisini çekerken, eğlenceli atmosfer tüm katılımcılara neşe verdi. Etkinlik sonunda, 23 Nisan’ın simgesi haline gelen yaş pasta kesimi ve ikramlar da çocukları mutlu etti.

 

 

BAŞKANDA KATILDI

Belediye Başkanı Ahmet Önal, etkinlikte yaptığı konuşmada, "Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın bayramını coşkuyla kutlamak için bir araya geldik. Bu özel günde Bilim Merkezimizde düzenlenen etkinliklerin, çocuklarımıza hem eğlenceli hem de öğretici bir deneyim sunduğunu görmek bizleri çok mutlu etti. Bu organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." diyerek etkinliği organize eden Bilim Merkezi görevlilerine teşekkürlerini iletti.



  • Cuma 22.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 21.1 ° / 11.3 ° Güneşli
  • Pazar 23.4 ° / 12.4 ° Güneşli