Anahtar Kelimeler:

Kıratlı: Kırıkkale Atılım İçinde

Kıratlı: Kırıkkale Atılım İçinde

Milletvekili Turan Kıratlı, Kırıkkale`de Açıklamalarda Bulundu.

 

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Kırıkkale il naşkanlığı binasında hükümetin icraatlarını anlatan Kırıkkale milletvekili Turan Kıratlı, "gündemde bulunan tüm bu sorunları biz çıkaran değiliz, çözmeye çalışanız” dedi. Kendilerine halkın teveccühünün aynı şekilde devam ettiğini, bunu her hafta tekrar, tekrar müşade ettiklerini belirten Kıratlı, Kırıkkale’de hizmet furyasının devam ettiğini ve Kırıkkale’nin büyük bir atılım içinde olduğunu kaydetti.
Kırıkkale`ye 5 yeni hastane yapılacağını, yaşlılara ve engellilere görülmemiş hizmette bulunulduğunu, Ağız ve Diş Sağlığı için özel hastane açıldığını, yatırımcılarla ilgili yaptıkları çalışmanın meyvelerini kısa zamanda almayı başardıklarını, MKEK’de tren tekeri üretiminin yapıldığını, Kırıkkale`ye Açık Cezaevi yapılması işini takip ettiklerini anlatan Kıratlı, Kırıkkale’nin hükümet hizmetlerinden en yüksek seviyede yararlanması için ellerinden gelen çalışmayı yaptıklarını belirtti. Kıratlı, sorularn bir soru üzerine SSK işçi emeklilerinden, emekliler derneğine üye olmayanlarından da kesilen aidat paraları hakkında Çalışma Bakanı ile görüşeceğini belirtti.
Vali İle Uyum İçindeyiz
Vatandaşların dertlerini dinleyen vekil, program sonrası Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner’i ziyaret etti. Vali Güner’le Kırıkkale’nin sorunlarını konuşan vekil Kıratlı, “valimizle her konuda fikir müşterekliği içindeyiz” dedi.


  • Pazar 38.3 ° / 25.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 38.4 ° / 25.9 ° Güneşli
  • Salı 37.9 ° / 24.8 ° Güneşli