Anahtar Kelimeler:

Kıratlı`dan Müjdeler

Kıratlı`dan Müjdeler

Hızlı Trenle İstanbul-Kırıkkale Arası 4 Saat Olacak.

 

Kırıkkale’ye gelen AK Parti Kırıkkale Milletvekili Turan Kıratlı, bir dizi ziyaretlerde bulundu. Önce Rektör Prof. Dr. Ekrem Yıldız’a daha sonra Emniyet Müdürü Kadri Kartal’a ziyaret düzenlendi. Daha sonra AK Parti İl Binasında partililer ile bir araya gelen Kıratlı “Hizmetler unutulmaz. Bizden hizmet isteyin” dedi.
Her fırsatta Kırıkkale’yi Ankara’nın arka bahçesi olarak gördüğünü söyleyen Turan Kıratlı, Kırıkkale’yi birçok yatırımcı ile tanıştırdıklarını, bunlardan bir kaçının faaliyetlerine başladığını, bir kaçının da başlayacağını söyledi. Hızlı trenle Kırıkkale-İstanbul arasının 4 saate ineceğini söyleyen Kıratlı “Şehir merkezine yapılacak kavşaklı yollar ile Kırıkkale bir başka şehir olacak. Yatırımcılarla görüşmelerimiz devam ediyor. 3 yıl içerisinde Kırıkkale’yi kimse tanıyamayacak” şeklinde konuştu.
100 Proje Hayata Geçirdik
Parti binasında vatandaşlar ile buluşan Kıratlı, halkın sorularına cevap verdi. Seçimi kazandıklarından bu yana saha dışına çıkmadıklarını söyleyen Kıratlı, bugünü kadar irili ufaklı 100 projeyi hayata geçirdiklerini söyledi. Kıratlı “Bu projeler arasında hatırlayabildiğim kadarı ile yollar, hızlı tren, barajlar, lojistik köy, tabiat parkı, okullar ve polis okulları bulunuyor. Merkezi hükümetin yaptığı rutin yatırımları saymıyorum” dedi.
Hedefimiz, Keskin OSB’yi Geliştirmek
Kıratlı, vatandaşlara şöyle konuştu: “MKE ile TCDD arasında yapılan anlaşmada sadece teknolojiyi kullanmak kaldı. MKE İtalya ile de anlaşarak oraya da çeşitli ihracatlar yapacak. İrili ufaklı bunların arkasından birçok proje daha inşallah hayata geçecek. Eski şaraphanenin bulunduğu yeri yıkıp, Kızılırmak kenarına modern bir uygulamalı otel yapacağız. Bakanlıklar projeleri kabul etti. Özel sektörde bugünü getirdiğimiz yatırımcılardan 20 tanesi burada kaldı. Şimdi hedefimiz Keskin OSB’yi geliştirmek, yatırımcıları oraya çekmek”.
İşsiz Kalmayacak
“Hacılarda önceden bildiğiniz üzere GAMA vardı. Yetkilileri ile görüştük, orayı tekrar faaliyete geçiriyoruz. Şimdi orası doğal gaz çevrim santrali olacak. Maden rafinerisi projesi devam ediyor. Arsa tahsisi yapmak 6 ayımızı aldı. Biz devamlı yatırımcı getirip, yatırımcı götüreceğiz. 50 kişi getirsek 2 si burada kalsa bizim için yeterli olacaktır. 3 yıl içinde yapılacak yatırımlar sonucunda Kırıkkale’de işsiz kalmayacak. Çevre illerden dahi buraya göç alacağız” .
Değişime Açık Olun
“En büyük projelerimden bir tanesi Üniversiteyi Kırıkkale ile bağdaştırmaktı. Sonunda bunu hastane projesi ile gerçekleştirdik. Ankara’da OSTİM Sanayi Sitesi Başkanı ile görüştüm. Başkan, bundan sonra oraya gelecek yatırımcıları Kırıkkale’ye yönlendirecek. Ben buradan gerek Kırıkkale bürokratlarına gerekse Merkezi Bürokratlara teşekkür ederim. Çünkü hangi projeyi götürdüysek hepsini kabul ettiler. Türkiye’nin önü açık. Değişimi kabul etmek lazım”. Sloganla hareket etmeyip icraat yaptıklarını kaydeden AK Parti İl Başkanı Zühtü Aksal, “Devletimizin idealini gerçekleştirecek tek parti AK Partidir. Vekillerimiz geziyor. Vatandaşla birinci elden görüşüp sorunlarını dinliyor, çözüm için çalışmalar yapıyorlar” dedi.


  • Pazar 38.3 ° / 25.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 38.4 ° / 25.9 ° Güneşli
  • Salı 37.9 ° / 24.8 ° Güneşli