Anahtar Kelimeler:

DEÇYAD İftarında Buluştular

DEÇYAD İftarında Buluştular

 Birliktelik İftarı

Delice, Çerikli, Büyükyağlı, Büyükavşar ve Köyleri Kültür Yardımlaşma Derneği(DEÇYAD) tarafından iftar yemeği düzenlendi. Yıldızlar Sofrası’nda düzenlenen iftar yemeğinde eski dostlar yeniden bir araya gelmenin mutluluğunu yaşarken birlik ve beraberlik görüntüleri oluştu.

İftar Yemeğine Geniş Katılım

DEÇYAD’ın düzenlediği iftar yemeğine Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz’ın yanı sıra Kırıkkale Dernekler Federasyonu Başkanı Cemal Sertkaya, Mamak Belediye Başkan A. Adayı Ali Rıza Çalkan, Büyükyağlı Belediye Başkanı Mevlüt Özçelik, Türk Metal Sendikası Başkanı Mürsel Öcal, Kırıkkale Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı Naci Tekinay, dernek üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Koçoğlu’ndan Teşekkür

İftar sonrası duanın ardından konuşma yapan DEÇYAD Başkanı Ali Rıza Koçoğlu, “On bir ayın sultanı olan, Ramazan ayı etkinlikleri ve geleneksel hale getirdiğimiz bu iftar yemeğine, bizleri kırmayıp geldiğiniz için hepinize şahsım ve yönetimim adına ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Derneğimizin birlik, beraberlik ve kaynaşma çalışmaları göreve geldiğimiz ilk gün ki gibi Allah` in izniyle daha da üzerine katkı yaparak çalışıyoruz” dedi.

Yardımlarımız Sürüyor

Dernek hakkında kısaca bilgi veren Başkan Koçoğlu, “Derneğimiz birlik, beraberlik ve dayanışma çalışmalarını esas bilip yılın tüm aylarında faaliyette olup, yaptığımız faaliyetlerimizden yiyecek, içecek, yakacak, giyim, sağlık ve eğitim yardımları yapmaktadır. Bunlardan özellikle İşadamımız Sadettin Saran’ın desteği ile 3 yıldan beri ihtiyaç sahibi kimsesiz çocuklarımızı sünnet yaptırmaktayız. Kış aylarında ise arabaşı ve çiğ köfte geceleri düzenlemekteyiz. Bu türlü faaliyetlerde yardımcı olan çok değerli işadamlarına çok teşekkür ederim” diye konuştu.

Plaket Töreni Yapıldı

Belediye Başkanı Korkmaz ve Kırıkkale Dernekler Federasyonu Başkanı Cemal Sertkaya günün anlam ve önemini belirten konuşma yaptılar. Program sonunda Başkan Koçoğlu günün anısına Belediye Başkanı Korkmaz’a plaket takdim etti. Dernek tarafından Tosunlar Un, Kim AVM, Nursen AVM, Selenler Gıda, Lütfi Yıldız ve Yıldızlar Sofrasına plaket verildi.



  • Pazar 32.9 ° / 19.4 ° Güneşli
  • Pazartesi 34.9 ° / 22.2 ° Güneşli
  • Salı 36.7 ° / 24.3 ° Güneşli