BİR ARAYA GELDİLER
Ankara’da faaliyet gösteren Kırıkkale İli ve İlçeleri Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, anlamlı bir organizasyona imza attı. “Birlik, Beraberlik ve Dayanışma Gecesi” adıyla düzenlenen etkinlik, yoğun katılımla gerçekleşti. Gecede, Kırıkkaleli vatandaşlar ile çeşitli sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri bir araya geldi. Gecenin sunuculuğunu Abdulsamet Çelik üstlenirken, Dernek Başkanı Veysel Murat yaptığı konuşmada organizasyonun hemşehrilik bağlarını güçlendirdiğini ve kültürel dayanışmanın önemini vurguladı. Duygusal ifadelerle yapılan konuşmalar, salondaki konuklardan büyük alkış aldı.
PROGRAM YAPILDI
Programa destek verenler arasında Kırıkkale Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Aytekin Araç, Kırıkkale Dernekler Federasyon Başkanı Cemal Sertkaya ve MHP Etimesgut İlçe Başkanı İsa Murat Gül yer aldı. Konuşmalarında, etkinliğin sadece bir buluşma değil; aynı zamanda Kırıkkale’nin tarihine, kültürüne ve kardeşlik duygularına sahip çıkma vesilesi olduğunu dile getirdiler.
ETKİNLİKLER OLACAK
Geceye müzikal anlamda da renk katan Kırıkkale Ustalar Topluluğu sahne aldı ve katılımcılara unutulmaz anlar yaşattı. Etkinlik kapsamında, Saltanat Düğün Salonları ile yapılan iş birliği sayesinde, Kırıkkaleli vatandaşlara %25 indirim uygulanacağı da duyuruldu. Kırıkkale ruhunun Ankara’da bir kez daha can bulduğu bu özel gece, katılımcıların beğenisini kazanırken, gelecek etkinlikler için de güçlü bir motivasyon kaynağı oldu.