Altınışık´tan Keskin paylaşımları

Altınışık´tan Keskin paylaşımları

Altınışık´tan Keskin paylaşımları

İlçenin son hali perişan!

Kekin eski Belediye Başkanı, İş adamı Bülent Şükrü Altınışık, sosyal medyada Keskin ilçesinin son durumu ile ilgili paylaşımları ile dikkat çekiyor.

ALTINIŞIK DA PAYLAŞTI

Daha önce Keskin´in su sıkıntısı ile ilgili paylaşımlarda bulunan, bayramda da herkesi Keskin´de olmaya ve Keskin´e hafta sonları ziyaretlerde bulunup alışveriş yapmaya davet eden Bülent Altınışık, son olarak Zehra Sakallı isimli bir Keskinlinin ilçenin durumu ile ilgili sosyal medyadaki iletisini paylaştı. Bir çok resmin yer aldığı paylaşımda Keskin´in kenar mahalleleri, buralardaki asfaltsız ve kaldırımsız yollar, çevre düzenlemesi olmayan bölgeler, toz, toprak, çöpler ve dağınık bir durum dikkat çekiyor.

BELEDİYE´YE TEPKİ

Zehra Sakallı´nın resimleri paylaşarak buna yorumda bulunup ilçenin iler acısı durumuna dikkat çekmeye çalıştığı gözleniyor. Yorumda ise ?Keskin´in çevre temizliği, yolları toz içinde. Kışın çamur içindeyiz. Sağ solumuz sap saman, pislik içindeyiz?? deniyor. Hem yorumu ve hem de resimleri paylaşan Altınışık da ilçenin durumuna dikkat çekmeye çalıştı. Paylaşımın altında ise bir çok yorumun yer aldığı gözleniyor. Yorum yapanlar da Kekin Belediyesi´ne tepki gösteriyor.