Anahtar Kelimeler: ziyaret

AFAD ziyaret etti

AFAD ziyaret etti

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı’nın (AFAD) kuruluşunun 16. yıl dönümü kutlamaları kapsamında, Kırıkkale Valisi Sayın Mehmet Makas, AFAD heyetini makamında kabul ederek teşkilatın önemine vurgu yaptı.

ZİYARET ETTİLER

AFAD’ın kuruluş yıl dönümü dolayısıyla gerçekleşen ziyarette; İl Afet ve Acil Durum Müdürü Atila Altunbulak ve beraberindeki heyet, Vali Mehmet Makas’a kurumun çalışmaları ve yürütülen projeler hakkında bilgi arz etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Makas, AFAD’ın Türkiye’nin zor gün dostu olduğunu belirtti. Konuşmasında kurumun stratejik önemine değinen Makas, şu ifadeleri kullandı: "Afet ve acil durumlara hazırlık, müdahale ve koordinasyon noktasında hayati bir görev üstlenen AFAD, ülkemizin afetlere karşı direncinin artırılmasında son derece önemli bir sorumluluk üstlenmektedir."

 

VALİ BAŞARI DİLEDİ

Vali Makas, AFAD personelinin hem ulusal hem de uluslararası alanda sergilediği özverili çalışmaların takdire şayan olduğunu ifade ederek, tüm AFAD teşkilatının 16. kuruluş yıl dönümünü kutladı ve görevlerinde başarılar diledi. Ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.



  • Çarşamba 6.1 ° / -3.8 ° Güneşli
  • Perşembe 8.9 ° / -3.3 ° Güneşli
  • Cuma 9.9 ° / -2.1 ° Güneşli