TOPLANTI YAPILDI
Şehrin ekonomik hayatında kadın istihdamını artırmak ve girişimcilik ekosistemini güçlendirmek amacıyla faaliyet gösteren TOBB Kırıkkale Kadın Girişimciler Kurulu, yılın ilk toplantısı için bir araya geldi. Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) hizmet binasında gerçekleştirilen toplantıya, Kurul Başkanı Melek Sultan Tufan başkanlık etti. İcra Komitesi üyelerinin katılımıyla yapılan görüşmede, 2026 yılı için hedeflenen projeler ve yerel ekonomiye değer katacak çalışmalar masaya yatırıldı.
GÜNDEM BELİRLENDİ
Daha önceden belirlenen takvim doğrultusunda, kadın girişimcilerin karşılaştığı sorunlar ve çözüm önerileri değerlendirildi. Yeni dönemde kadınlara yönelik düzenlenecek eğitim seminerleri ve teşvik mekanizmaları hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Tufan, Kırıkkale’nin kalkınmasında kadın elinin önemine vurgu yaparak, oda bünyesindeki koordinasyonun artarak devam edeceğini konuları öne çıkan başlıklar oldu.
BİLGİ VERİLDİ
Toplantı sonunda yapılan açıklamada, görüşülen maddelerin detaylarına ve kurulun gelecek dönem faaliyet planına dair tüm bilgilere Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası’nın resmi web sitesi üzerinden ulaşılabileceği bildirildi. Kırıkkale iş dünyasının kadın temsilcileri, 2026 yılında da kentin ticari dinamizmine yön vermeye ve yeni girişimcilere ilham olmaya devam edecek.