Anahtar Kelimeler: Yenileme yapılıyor

Yenileme yapılıyor

Yenileme yapılıyor

Keskin Belediyesi, ilçe genelinde su kesintilerini tarihe karıştırmak ve vatandaşlara daha kesintisiz hizmet sunmak amacıyla içme suyu altyapısında kritik bir yenileme çalışması başlattı.

 

EKİPLER ÇALIŞIYOR

Keskin ilçesinde uzun süredir planlanan içme suyu altyapı iyileştirme çalışmaları kapsamında büyük bir adım atıldı. Keskin Belediyesi, ilçede yaşanabilecek olası su sıkıntılarının önüne geçmek ve vatandaşların kesintisiz suya erişimini garanti altına almak amacıyla, ana su depolarında ve terfi istasyonlarında bulunan su motorlarını son teknoloji cihazlarla yeniledi. Yeni nesil su motorlarının montajı için Keskin Belediyesi ekipleri sahada adeta seferberlik ilan etti. Eski sistemin demontajı ve yeni motorların kurulumu sırasında herhangi bir aksama yaşanmaması için teknik personel yoğun çaba sarfetti. Zorlu saha koşullarına rağmen titizlikle yürütülen çalışmalar sonucunda, yeni motorlar sisteme entegre edilerek test aşamasına geçildi.

 

KESİNTİSİZ SU İÇİN

Belediye yetkililerinden yapılan açıklamada, suyun en temel ihtiyaç olduğu vurgulanarak şu ifadelere yer verildi: "Vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması ve suyun her eve kesintisiz ulaşması bizim birincil önceliğimizdir. Eskiyen ve arıza riski taşıyan motorlarımızı yenileyerek hem enerji tasarrufu sağlamayı hem de olası kesintilerin önüne geçmeyi hedefledik. Keskin halkı için gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz." Yenilenen su motorları sadece kesintileri engellemekle kalmayacak, aynı zamanda yüksek enerji verimliliği sayesinde belediye bütçesine de katkı sağlayacak. Daha güçlü ve dayanıklı olan yeni sistemin, ilçenin su ihtiyacını uzun yıllar boyunca sorunsuz bir şekilde karşılaması bekleniyor.



  • Çarşamba 9.3 ° / -0.6 ° false
  • Perşembe 11.4 ° / 0.4 ° false
  • Cuma 6.7 ° / -2.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu