Anahtar Kelimeler:

Türkiye turuna çıkarıldı

Türkiye turuna çıkarıldı

 Mobil gençlik merkezi TIR’ yola çıktı   

Kırıkkale Üniversitesi Dış İlişkiler ve AB Koordinasyon Birimi tarafından yürütülen Mobil Gençlik Merkezi TIR’ı ve Gönüllü Gençlik Karavanı Türkiye turuna başladı.

Faaliyetler gerçekleştirilecek

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Projeleri Destek Programı 2013-2 Sosyal Dahil Etme Projesi kapsamında desteklenen ve Kırıkkale Üniversitesi Dış İlişkiler ve AB Koordinasyon Birimi tarafından yürütülen "Mobil Gençlik Merkezi - Genç Gönüllüler Hareketi" projesi kapsamında Türkiye`nin 33 ili ve 55 ilçesinde iki ay süre ile faaliyetler gerçekleştirilecek.

33 il ve 55 ilçeye gidilecek

Dış İlişkiler ve AB Koordinasyon Birim Başkanı ve aynı zamanda proje koordinatörü Rüstem Orhan, projenin 1 Ağustos 2014 tarihinde Balışeyh ilçesinde başladığını ve 30 Eylül 2014 tarihinde Kırıkkale Üniversitesi Kampüsünde sona ereceğini belirterek sözlerine şöyle devam etti: "Projemizin amacı, Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Gençlik Merkezleri olmayan ilçelerde ve köylerde sosyal ve ekonomik yönden dezavantajlı gençlerimizin ayağına Gençlik Merkezlerinde yapılan etkinlikleri, sportif ve eğitsel faaliyetleri götürmektir. Projemizde 15 gönüllümüz aktif olarak görev yapacaktır. Proje kapsamında standımızı ziyaret edecek gençlere Gençlik ve Spor Bakanlığının faaliyetlerinden, eğitimin, kitap okumanın ve spor yapmanın yaralarından, gönüllülükten, tarih bilincinden ve sigara-alkol gibi kötü alışkanlıkların zararlarından bahsedilecek, sine vizyonlar izletilecek . TIR’ın dorsesinde bulunan futbol, voleybol, basketbol, masa tenisi gibi spor malzemeleri gençlerin hizmetine sunulacak, mini konserler verilecektir."



  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.5 ° / 16.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu