Anahtar Kelimeler:

Torun Kırıkkale'ye Geldi

Torun Kırıkkale

 Parti Binasını İnceledi

Ak Parti 22. Dönem Kırşehir Milletvekili ve genel merkez teşkilatlandırma Sekreteri Hacı Torun hafta içinde AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mehmet Demir’i makamında ziyaret etti.

Kırıkkale Ziyareti

Yapılan ziyarette Mehmet Demir’e övgüler yağdıran Torun, “Parti il teşkilatına adım attığımız andan itibaren partinin konumu ve görünüşü tıpkı bir genel merkez gibi olmuş Başkanı kutlamak lazım” dedi. Kırşehir dönüşü Kırıkkale deki teşkilata uğrayan Ak Parti 22. Dönem Kırşehir Milletvekili ve genel merkez teşkilatlandırma Sekreteri Hacı Torun seçim bölgemiz Kırşehir’de idik, dönüşte değerli partilimizi ziyaret edelim istedik. Ak parti iktidarı tüm yurtta olduğu gibi iç Anadolu’nun güzel illerinden Kırıkkale ve Kırşehir’e de güzel yatırımlar yapmıştır.

Çok Güzel Olmuş

Önceki dönemlerde de uğradığımız zaman tabloyu görüyorduk. Ancak bugün gördüm ki teşkilat yeni bir görünüme kavuşmuş ve gerçekten çok güzel bir teşkilat binasına kavuşmuşsunuz. Emeği geçen başta il başkanımız Mehmet Demir beye ve yönetimini canı gönülden kutluyorum. Yapılan çalışmalar ile il başkanlığı binamız tıpkı Genel merkez gibi olmuş” dedi.

Demir’den Açıklama

İl Başkanı Mehmet Demir ise kendilerine yapılan ziyaretten dolayı son derece memnun olduklarını ifade ederek “2001 yılından itibaren bu kutlu yolun içerisinde yer aldık. Ak Parti olarak Kırıkkale de her seçimde oyumuzu katlama başarısı gösterdik. Kırıkkale li hemşehrilerimizin bizlere gösterdiği ilgi ve alakaya teşekkür ediyorum” dedi. Kısa bir konuşmanın ardından il Başkanı Mehmet Demir Ak Parti 22. Dönem Kırşehir Milletvekili ve genel merkez teşkilatlandırma Sekreteri Hacı Torun’a il teşkilatını gezdirdi. 



  • Salı 19.4 ° / 8.7 ° false
  • Çarşamba 19 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Perşembe 18.7 ° / 10.9 ° Güneşli