3. ligde maçların başlamasına az bir süre kalırken takımımız Kırıkkalespor hazırlık maçlarını sürdürüyor. Hazırlık maçlarında iyi bir futbol sergilemeye çalışan, takımımızda bazı eksiklerin olduğu göze çarpıyor. Takıma acil transfer yapılması şart. Özellikle forvet bölgesine ve orta sahada oyun kurucu olarak görev yapacak kaliteli isimlerin takıma gelmesi bekleniyor. Özkan ve Uğur’un takımdan gitmesi, Şimşeklerin bütün hücum varyasyonunu bitirdi. Geçen sene Özkan ve Uğur toplam 35 gol atmıştı. Yerlerinin doldurulması elbette çok zor olacak veya olmayacak. Taraftarların ve bütün Kırıkkale’nin beklentisi başarı olarak görülüyor. Başarı için de kaliteli oyuncular ve istikrar gerekiyor.
Hocaya Güven
Taraftarlar, takımın başına geçen Harun Aydoslu’ya güvendiklerini belirtiyor. Ancak futbolcuların yaşlarının çok genç olması ve tecrübeli futbolcuların takımdan ayrılması taraftarları da üzüyor. Takımın ilk 5 hafta fikstürünün iyi olduğu iyi başlanırsa iyi gideceği belirtiliyor. Kırıkkalespor iyi başladığı sezonda başarılı oluyor. Taraftarlar yine her zaman takımı yalnız bırakmayacaklarını ve bütün maçlarında yanlarında olacaklarını belirtiyor. Taraftarlar ilk hafta karşılaşacakları Pazarspor maçının hazırlıklarına şimdiden başladı. Maçın Fikret Karabudak Stadında oynanması da takımımız için önemli bir avantaj olarak görülüyor. Stadın dolmasına herkes kesin gözüyle bakıyor.
Takımların Durumu
Öte yandan bazı futbol otoriteleri ise grubumuz ile ilgili değerlendirme yapmaya başladı. Otoritelere göre, Fikstüre bakıldığı zaman, takımlar içerisinde Kırıkkalespor’dan daha başarılı ve istikrarlı takımlar olarak, Siirt ve Keçiören göze çarpıyor. Bu iki takımın ilk ikiyi zorlayacağı ve büyük ihtimal ikisinin de 2. lige çıkacağı belirtiliyor. Futbol otoritelerinin 3. 4. 5. ve 6. sıralarında ise Kırıkkalespor bulunmuyor. İlk 6 ya girecek 4 takım ise otoriterle göre Zeytinburnu, Pazar, Kırıkhan ve Gaziosmanpaşa olarak görüldüğü belirtiliyor. Daha sonra bunların aralarına giren takımlar ise Kırıkkalespor ve Kastamonuspor olarak görülüyor.