21 Mayıs 2012 Pazartesi


12.01.2012 08:22:39 172  defa okundu.

Eğitime Destek Verene,Koşa Koşa Geliriz

 Kırıkkale Özel Kızılırmak Kurumları'na ait Gonca Anaokulu'nun açılışına katılan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, eğitime destek verenlerin programlarına koşarak geleceklerini söyledi.

 

Plaket Verildi

Program ilk olarak saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Daha sonra konuşmalar yapıldı. Ardından minikler Başbakan Yardımcıları Bülent Arınç ve Beşir Atalay'a plaket takdim etti. Ardından kurdele kesimi gerçekleşti. Daha sonra Arınç ve Atalay, sınıfları gezdi. Sınıftaki minikler Arınç ve Atalay için şiirler okudu. Açılışa Başbakan Yardımcıları Bülent Arınç ve Beşir Atalay, Kırıkkale Vali Hakan Yusuf Güner, Belediye Başkanı Veli Korkmaz, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Peker, AK Parti İl Başkanı Mehmet Demir, İlçe Başkanı Mustafa Babayiğit, Kale Feza Eğitim Hizmetleri AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Musa Aksoy, veliler ve vatandaşlar katıldı.

 

Açılış Yapıldı

Bir anaokulunun açılışına iki başbakan yardımcısının memnuniyetle ve şerefle iştirak etmesinin bir tek anlamı olduğunu ifade eden Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, "Biz bu hizmetleri alkışlıyor, onları tebrik ediyor ve takdir ediyoruz. Bizim geleceğimize yapılacak en güzel hizmettir. Her şeyin başı eğitimdir. Eğitimin iyi vasıflı ve nitelikli olması gerekir. Bu şehirde bunu başaran arkadaşlarımız takdir ediyoruz ve başarılar diliyoruz." dedi. Geleceği güvence altına almak çocukların iyi yetişmesine bağlı olduğunu belirten Arınç, "Bugün 74 milyon nüfusumuzun, yarısı 30 yaşın altındadır ve 18 milyon öğrencimiz okumaktadır. Başka bir ülkede bu kadar genç nüfus yok. Gençler büyük bir servetimiz. Onlar çok iyi olursa geleceğimizde çok iyi olacak." diye konuştu.

Eğitimi Anlattı

Yıllardır milli eğitimin çok gerilerde olduğunu ifade eden Arınç, sözlerine şöyle devam etti: "Hükümetimiz döneminde milli eğitim birinci sırayı aldı. Devletin eğitime daha fazla pay ayırması mümkün değil. Onun için özel teşebbüslere ihtiyaç var. Bu örnek işte burada yaşanıyor. Bu kurumlar, burada olduğu gibi diğer illerde de bütün madalyaları topluyorlar. Sevgi ve saygıda da örnek teşkil ederek, bizim gönlümüzü ferahlandırıyorlar. Mademki arkadaşlar anaokulunu çok güzel hazırlamışlar, biz buna hükümetimizin hangi üyesi olursa olsun koşarak geliriz."

 

Hayırlı Olsun

Kırıkkale'de eğitimde başarının yüzde 80'leri geçtiğini açıklayan Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner de Kale Feza Eğitim Kurumları'nın yaptığı anaokulunun şehre hayırlı olması temennisinde bulundu. Başbakan Yardımcıları Bülent Arınç ve Beşir Atalay'ı açılışta görmekten dolayı mutluluk duyduğunu ifade eden Kale Feza Eğitim Hizmetleri AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Musa Aksoy, eğitim alanlarında yatırımlarının devam edeceğini kaydetti.

Yorum Yaz


YORUMLAR
Yorum bulunmamaktadır. Yorum eklemek için tıklayınız.

Son Yorumlar

aziz özer
Ben şehidimize olan saygısından dolayı festivali iptal eden yahşihan belediye başkanımıza duyarlılığından dolayı teşekkür ediyorum..
21.05.2012 00:14:57

Bünyamin POLAT
AZİZ ŞEHİTLERİMİZ VE MHP KIRIKKALE ESKİ İLÇE BAŞKANI LÜTFÜ BULANIK HAKKA YÜRÜMÜŞLERDİR. ALLAH RAHMET EYLESİN. TAZİYE MEKTUBU: RAHMAN VE RAHİM OLAN ALLAH'IN İSMİYLE: Allah-ü teâla sana selâmet versin. Muhakkak bilmeliyiz ki, kendi varlığımız, mallarımız, servetlerimiz, kadınlarımız ve çocuklarımız Allah-ü teâlâ'nın sayısız nimetlerinden ve faydalı ihsanlarındandır. Bu nimetleri bize sonsuz olarak kalmak için değil, emanet kullanmak ve vakti gelince almak üzere vermiştir. Bunlardan belli bir zamanda faydalanırız. Vakti gelince hepsini geri alacaktır. Allah-ü teâla bize, nimetlerini ihsan edip sevindirdiği zaman şükretmemizi, vakti gelip geri aldığı zaman da sabretmemizi emretmiştir. Senin bu oğlun Allah-ü teâla'nın sana ihsan ettiği sevgili ve faydalı nimetlerindendi, geri almak kaydıyla sana emanet olarak vermişti. Seni onunla faydalandırdı ve herkesi imrendirecek şekilde sevindirdi. Şimdi geri alırken de, sana çok sevap, mükafat ve iyilikler verecek ve merhametiyle doğru yolda yükselmeni ihsan edecektir. Bu ihsana kavuşmak için sabretmeli ve onun hükmünü hoş görmelisin. Güvenir, darılır, bağırır-çağırırsan sevaptan mahrum kalır ve pişman olursun. İyi bil ki, sızlanıp sabırsızlanmak belâyı geri çevirmez, üzüntüyü dağıtmaz... Kaderde olanlar başa gelecektir. Sabredip olan işe darılmamak lazımdır. Allah-ü teâlâ hepinize selâmet versin..
19.05.2012 10:48:46

murat
yahu beyler,mesut başkan açık şekilde açıklamasını yapmış.kimsenin daha yorum yapmasına gerek var mı.taki özkaya ile mesut başkan hergün birlikte.birileri bundan rahatsız oluyor.dostluklara zarar verecek yorumlar yapmayalım.belki yazılan saçma yorumlardan adamın haberi bile yoktur.olayları çarpıtarak kişileri küçültmeyelim.işçinin içinde kaç kişi liderlik yapacak kapasitede.olanlarıda siz yok ediyorsunuz.lütfen dikkat edelim.teşekkürler.
19.05.2012 01:34:12

ş.acar
duyarlılıgınızdan dolayı üniversite bahar şenlikleri etkinliklerini iptal eden sayın rektör ekrem yıldız beye ve yahşihan da yapılacak olan yogurt festivali konseri ve etkinliklerini iptal eden belediye başkanı sayın ahmet sungura bu güzel duyarlılıgınızdan dolayı sonsuz tesekkurler acımız cok buyuk gercekten rabbım ailesine sabır versın şehidimizinde mekanı cennet olsun inşallah.
19.05.2012 00:32:32

z.k
KÜ ÇOK GÜZEL BİR DAVRANIŞ SERGİLEMİŞTİR.TEŞEKKÜR EDİYORUM. ZANNEDERSEM YAHŞİHAN BELEDİYESİDE FESTİVALİ İPTAL ETTİ ONLARADA AYRICA TEŞEKKÜR EDER ŞEHİTLERİMİZİN AİLELERİNEDE BAŞSAĞLIĞI DİLERİM
19.05.2012 00:06:26