23 Şubat 2012 Perşembe


31.12.2011 11:19:24 256  defa okundu.

Fazla Bir Canlılık Yok

Kırıkkale’de yılbaşı hazırlıkları bu yıl geçmiş yıllara oranla bir hayli sönük kaldı. Esnaflar yılbaşı alışverişinden çok da umutlu değil. Bugün çarşı ve pazarlarda biraz hareket bekleniyor

 

Yılbaşı Hazırlık Ve Önlemleri

Çarşı içinde kimi esnaflar dükkanlarını yılbaşı için süslediler. Ancak alışverişin eski yıllara oranla düşük olduğu gözleniyor ve esnaflar bu durumdan yakınıyorlar. Kırıkkaleliler yeni yıla sakin bir şekilde girecek. Kimi restoran ve lokantalarda yılbaşı için özel hazırlıklar yapıldı. Yılbaşı gecesi bazı işletmelerde kutlamalar olacak. Bazı işletmeler yılbaşı gecesi için sanatçı getirecek. Rezervasyonların bir süredir yapıldığı bildiriliyor. Yılbaşı için önlemler de alınıyor. Emniyet ekipleri alkollü sürücülere karşı yılbaşı gecesi görevde olacak. Bu yüzden alkollü araç kullanılmaması öneriliyor.

Yorum Yaz


YORUMLAR
Yorum bulunmamaktadır. Yorum eklemek için tıklayınız.

Son Yorumlar

adem coşkun
gerçekten o kadar iyi insandıki allahta onu şehitlikle ödüllendirdi mekanı cenet olsun mustafa kardeş sana laikte bir cenaze töreni yapıldı ailende dim dik seni yolcu ettiler merak etme recep ogluna güven allah rahmet eylesin arkadaşın adem coşkun
20.02.2012 11:19:31

KEMAL DİRİCAN
2012 yılı içerisinde alım olacakmı
19.02.2012 19:58:09

berat güler
bizim okul orası biz de gördük yan sınıfa girmişti bizim
19.02.2012 19:14:00

Selin ACU
Selamlar. Elinize-dilinize sağlık. Yazınızı büyük beğeni ile okudum. Bana çok yeni bilgiler kattınız. Özellikle ; ''MİMARLAR KULLANICILAR ADINA KARAR VERMEMELİDİR. Herhangi bir şehirde, bölgede veya ülkede yapacağım mimari üretimde, daha önceki bilgilerimin esiri olmamam için, yeni mimari üretimlerimi yapacağım yerelde, tasarımlara başlamadan evvel, giyimden-folklora, eğimden-bitki örtüsüne, kültürden-eski mimari dokuya kadar bir araştırma yaptıktan sonra, tasarım eylemine başlıyorum. Buna kuluçkaya yatma evresi diyorum. Bu da orijinal bir üretimi oluşturmanın yanında, kullanıcıların ruhunu, yuvaya nakş etmenin zeminini oluşturuyor. İşte o zaman ideal civciv gagasını kabuktan dışarı çıkarıyor diyebilirim.'' kATKISI OLAN HERKESE İÇTEN TEŞEKKÜRLER. Benzer verimli, bireye bilgi katan yazılarınızın devamını dilerrim. (Selin ACU)
19.02.2012 16:21:46

saf toplulugu
yazıklar olsun bize bişkin gibi bi adam iki kere belediye baskanlıgı yapıyoya utanıyorum kendimden
19.02.2012 12:22:59