Anahtar Kelimeler: Ziyaretlere başladılar

Ziyaretlere başladılar

Ziyaretlere başladılar

Ziyaretlere başladılar

AK Parti'den ilçelere çıkarma

Adayların belli olmasının ardından seçim çalışmalarına ara vermeden başlayan Ak Parti İl Teşkilatı ve Milletvekili adayları Delice, Balışeyh, Sulakyurt ve Çerikli'ye giderek ilçelerde ve belde de girilmedik kapı sıkılmadık el bırakmadılar.

İlçe ziyaretleri başladı

Adayların belli olmasının ardından partililerce önceki gün ses getiren bir karşılama sonrası seçim çalışmalarına ara vermeden başlayan Ak Parti İl Teşkilatı ve Milletvekili Adayları Oğuz Kağan Köksal, Ramazan Can ve Abdullah Öztürk ilçe ve belde gezilerinin startını verdi. Sırasıyla Delice, Çerikli, Balışeyh ve Sulakyurt ilçelerini gezen Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay ve Milletvekili Adayları gittikleri yerlerde sevgi gösterileriyle karşılandılar ve ilçelerde ve belde de girilmedik kapı sıkılmadık el bırakmadılar.

Destek istediler

İlçe ve belde gezilerinin startına Delice'den başlayan Ak Parti ailesi sırasıyla Çerikli, Balışeyh ve Sulakyurt'u ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldiler. İlçe ve belde gezilerinde ilk olarak söz alan Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, Ak Parti'nin hizmetlerinden bahsederek yapılan hizmetler sayesinde her seçimde Ak Parti'nin oyunu daha da yükselttiğini belirtti. Akçay, ‘7 Haziran'da alnımızın akıyla yine bu meydanlara çıkıp kutlamalar yapacağız. Ak Parti Kırıkkale'de de rekor sayılacak seçimler kazandı. 2011 seçimlerinde yüzde 62, referandumda yüzde 64 ve inanıyorum ki 7 Haziran seçimlerinden de bunların da üzerinde bir oy alarak yeni rekorlara imza atacağız' dedi.

Bölgecilik konusu

Akçay'dan sonra söz alan Milletvekili Adayı Abdullah Öztürk ise konuşmasında, ‘Ben Keskinliyim, evim barkım, ailem, mezarım her şeyim Keskin'de ve esnafım, yani sizler gibi ilçede ve köyde büyüyen birisi olarak sizleri en iyi ben anlarım. Adaylarımızın ikisini de yakından tanıyorsunuz. Beni ise çoğu kişi tanımıyor. Ama emin olun ben sizin içinizde olacağım ve sizin eliniz ayağınız olacağım. Keskinliyim ama Delice'yi Balışeyh'i, Sulakyurt'u ve Çerikli'yi iyi tanıyorum ve buralarda ticaret yaptığım birçok arkadaşım var. Sizlerin verdiği destekle Allah nasip ederde vekil olursam Kırıkkale'deki bölgecilik denen illeti hep birlikte üzerimizden atacağız. Artık Keskinliyi, Balışeyhliyim diye bir şey yok. Çünkü hepimiz Kırıkkaleliyiz' dedi.

Açıklamalar yapıldı

Öztürk'ten sonra söz alan Ak Parti Milletvekili Adayı Ramazan Can ise konuşmasına geçmiş dönemde Delice, Balışeyh, Sulakyurt ve Çerikli'de Ak Parti davasına hizmet etmiş isimlere teşekkür etti. Can konuşmasında bu bölge için 40-50 yıldır hayal olan Melen Çayı Sulama Kanalı Projesinin programa alındığını müjdesini verdi. Can, ‘Motopomp sistemiyle Irmaktan Çankırı Kalecik üzerinden 60 km'lik bir kanalla su pompalanacak ve Delice ve havalisi sulu tarım yapabilecek. Projesi hazır, ödenek çıktı, çok yakında çalışmalar başlayacak' dedi. Can ayrıca Akçakavak Barajı ile de Balışeyh ve havalisinde sulama yapılacağının altını çizdi.

Oy talebi iletildi

İlçe ve belde gezilerinde son olarak konuşan Oğuz Kağan Köksal ise Ak Parti'nin iktidara geldiği andan itibaren önünü kesmeye çalışan güçlerin olduğunu belirterek, ‘Her seçim öncesinde Ak Parti'yi nasıl yıkabiliriz diye çalışmalar yapanlar oldu.' dedi. Konuşmaların ardından İlçelerde ve belde de İl Başkanı Mürsel Akçay ve Milletvekili adayları esnafları gezdiler.



  • Salı 27 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 29 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli