Anahtar Kelimeler: Zararlar karşılanacak

Zararlar karşılanacak

Zararlar karşılanacak

Zararlar karşılanacak

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk, Sulakyurt´ta meydana gelen sel felaketinin ardından Ankara´da ilgili bakanlıklarla görüşerek en kısa zamanda zararların giderileceğinin müjdesini verdi.

 

 

SEL VE ZARAR AÇIKLAMASI

Konu ile ilgili bilgi veren Öztürk, ?Geçtiğimiz Pazar günü meydana gelen aşırı yağışlar; özellikle Sulakyurt merkez ve 7 köyümüzde ciddî hasara yol açmış ve büyük mağduriyet yaratmıştır. İlçe merkezinde bazı köprülerde hasar ve kısmi yol çökmeleri yaşanmış, tarım arazileri ciddi miktarda su altında kalmış, üreticimizin 1 yıldır umut bağladığı ürünleri zarar görmüş, yollarda, çamur ve taş birikmesine bağlı kapanmanın yanı sıra; dere taşması, köprü ve dere geçişlerinde hasar meydana gelmiştir.

 

BAKANLIKLARLA GÖRÜŞTÜK

Girişimlerimizin yanı sıra; Valiliğimiz, İl Özel İdaremiz, AFAD hemen harekete geçerek yaraları sarmaya başlamıştır. Kırıkkale Milletvekili olarak Ankara´da da ilgili bakanlıklarla yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde en kısa zamanda meydana gelen zararların giderileceği bilgisi verilmiştir. Buradan tüm Sulakyurt´lu hemşerilerime bir kez daha geçmiş olsun diyor, Yüce Rabbim´den bir daha böyle afetler göstermemesini diliyorum? dedi.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false