Zam ile bir pide dahi alamıyoruz”

 Zam ile bir pide dahi alamıyoruz”

Zam ile bir pide dahi alamıyoruz”

Emekli tepkili!

Emekliler Derneği Başkanı Basri Keskin emekli ve memura yapılan son zammı değerlendirdi. Keskin, Emekliye verilen Temmuz zammı günlük artışı bir pide etmiyor” dedi.

GÜNLÜK ZAM 1.63 KURUŞ

2015 Yılı Temmuz 4.76 zam Emekliyi hayali sukuta uğrattığını belirten Emekliler Derneği Başkanı Basri Keskin, Afaki enflasyona endeksleşen zam oranları her zaman olduğu gibi düşük oranda gerçekleşmiştir. Verilen günlük zam 1.63 kuruş olmuştur. Her zaman denek olarak söylediğimiz şey emeklinin enflasyonu her ay harcamalarına göre yapılması veya seyyanen zam verilmesi gerekmektedir. Verilen yüzdeli zamlar emekliler arasındaki makası açmaktadır. Yeni kurulacak olan koalisyon hükümetinden beklentilerimiz bahsettiğimiz sıkıntılarımızın giderilmesi” şeklinde konuştu.

YENİ HÜKÜMETTEN ÇÖZÜM BEKLİYORUZ

Emeklilerin sorunlarına çözüm bulmak için Kurulacak hükümetin ve siyasi partilerin takipçileri olacağı inancını taşıdıklarını söyleyen Keskin, Emeklilerimizin beklentileri arasında gündemde bulunan refah ikramiyesinin verilmesi, en düşük Emekli maaşının 1500 TL olması promosyon konusunun bankalarla görüşülmesi ayrıca emeklilere pozitif ayrımcılığın yapılması önceliklerimiz arasındadır. Bahsettiğimiz tüm konuların kurulacak hükümetin ve siyasi partilerimizin takipçileri olacağı inancını taşımaktayız” diye konuştu.



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli