Anahtar Kelimeler: yağmuru yaşanıyor!

Zam yağmuru yaşanıyor!

Zam yağmuru yaşanıyor!

Yağışlı mevsime uygun oldu!

Sosyal medya tepkili!

Türkiye genelinde son zamanlarda bir çok ürüne fahiş oranda zam yapılması büyük tepki çekiyor. Fahiş fiyat araştırması yapılırken, fhiş oranda bazı ürünlere zam gelmesi manidar bulunuyor.

ZAMLAR GELİYOR

Türkiye genelinde son zamanlarda bir çok ürüne fahiş oranda zam yapılması büyük tepki çekiyor. Fahiş fiyat araştırması yapılırken, fahiş oranda bazı ürünlere zam gelmesi manidar bulunuyor. İktidarın fahiş fiyat araştırması için ekipleri sokağa döktüğü günlerde elektrik, doğalgaz, otogaz ve sigaraya yüksek oranda, yani fahiş miktarda zam yapıldığı görülüyor. Elektrik zammı henüz uygulanmadı ama yakın zamanda uygulanması bekleniyor. Otogazın fiyatı bir gecede neredeyse 1 lira arttı. 4.75 olan otogaz 5.75 lira oldu. Bu büyük orandaki zam oranı kadar büyük tepki çekti.

İKTİDARA FAHİŞ TEPKİ

Öte yandan doğalgaza da zam yapıldığı ancak açıklanmadığı söyleniyor. Elektrik zammı ise kapıda gibi. Sigara da 1 lira zam yapıldı. Sosyal medya son günlerde peş peşe gelen bu zamlara büyük tepki gösteren yorum ve açıklamalarla dolu. Fahiş fiyat arayan iktidarın fahiş fiyat için kendisine bakması öneriliyor. En büyük fahiş fiyatın benzin istasyonlarındaki tabelalarda olduğu belirtiliyor. Fahiş fiyat derken fahiş zam yapıldığı ifade ediliyor.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli