Anahtar Kelimeler: Yüreklerimiz daha yanmıştır

?Yüreklerimiz bir kez daha yanmıştır?

?Yüreklerimiz bir kez daha yanmıştır?

?Yüreklerimiz bir kez daha yanmıştır?

 

Teröre tepki

Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Ve Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı A. Yücel Kaabacak 95 kişinin hayatını kaybettiği Ankara´da ki ´Emek, Barış ve Demokrasi Mitinginde Düzenlenen Terör saldırısı ile ilgili yazılı olarak bir kınama mesajı yayınladı. Karabacak, ?Ankara Gar binası önünde toplanan vatandaşlarımıza karşı gerçekleştirilen kahpe saldırı ile yüreklerimiz bir kez daha yanmıştır? ifadelerini kulandı.

KARABACAK AÇIKLAMA YAPTI

Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı A. Yücel Kaabacak  95 kişinin hayatını kaybettiği Ankara´da ki ´Emek, Barış ve Demokrasi Mitinginde Düzenlenen Terör saldırısı ile ilgili yazılı olarak bir kınama mesajı yayınladı. Karaback, ?Her gün ülkemizin dört bir yanından gelen terör saldırılarında kaybettiğimiz evlatlarımızın acısını yaşarken, 10 Ekim günü Ankara Gar binası önünde toplanan vatandaşlarımıza karşı gerçekleştirilen kahpe saldırı ile yüreklerimiz bir kez daha yanmıştır. Birliğimize, dirliğimize ve kardeşliğimize karşı girişilen bu saldırı nice yüreklere ateş düşürmüş,  nice ocakları söndürmüştür. Terörün etnik kökeni, ideolojisi, dili, inancı, cinsiyeti, yaşı ne olursa olsun ayrım yapmadan, insanlığa karşı girişilen en alçakça saldırı olduğu bu menfur olayla bir kez daha görülmüş, terörün ırkının, dilinin, dininin, mezhebinin, renginin ve ideolojisinin olmadığı bir kez daha anlaşılmıştır? diye konuştu.

80 MİLYONLUK ACI

Karabacak, ?Bir yanda 7 Hazirandan bu tarafa tam 157 vatan evladımız, askerimiz, polisimiz alçakça şehit edilirken diğer tarafta da sivil vatandaşlarımızın da bombalar, tuzaklar, suikastler yoluyla canlarına kastedilmektedir. Şu ana kadar Ankara´daki saldırıda 95 vatandaşımızın hayatını kaybettiği ifade edilse de 80 milyon yurttaşımız da yüreklerinden yaralanmıştır. Nedensiz yere, suçsuz bir insanı öldürenin bütün insanlığı katletmiş sayıldığı mümtaz bir dinin mensuplarıyız. Hiç kimsenin masum birinin yaşama hakkına müdahale etmesini, elinden almasını kabul etmemiz mümkün değildir.  Askere, polise kurşun sıkan, bombalarla kahpe pusular kuran, alçakça sırtından kurşunlayanlarla, sivil vatandaşlarımızın canlarına kast edenler aynı güç odaklarının piyonlarıdır. Bugün şehitlerimiz için yüreklerimiz yanmakta, katledilen vatandaşlarımız için yüreklerimiz parçalanmaktadır. Bu ülkenin doğusuyla, batısıyla, güneyi ve kuzeyiyle her köşesindesin vatandaşlarımız bizim için birdir; aynı değerdedir? şeklinde konuştu.



  • Çarşamba 29 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli