Yolunuzda yoldaş olmak için geldik”

 Yolunuzda yoldaş olmak için geldik”

Yolunuzda yoldaş olmak için geldik”

Ilıcan Kırıkkalelilere seslendi

Pazar günü yapılacak olan temayül yoklaması öncesi AK Parti Milletvekili aday adayı İş Adamı Ömer Faruk Ilıcan Kırıkkale'de yayın yapan radyolardan ak camiaya seslendi. Ilıcan, Ocağınıza kardeş yolunuzda yoldaş olmak için geldik” dedi.

Ilıcan ak camiaya seslendi

AK Parti Milletvekili aday adayı iş adamı Ömer Faruk Ilıcan Kırıkkale'de yayın yapan radyolardan Ak camiaya seslendi. Ilıcan radyolardan yaptığı konuşmada Haziran seçimi izin aday adayı oldum Allah'ın izniyle milletin teveccühü ile yola çıktıklarını ifade etti. Ilıcan , Pazar günü saat 10:00'da aday belirleme süresinde ilk adım olan temayül yoklaması yapılacak. Camianın fikirleri sorulacak ben inanıyorum ki ak camianın mensupları kendileri için Kırıkkale dava için hezimet için en iyi olanı seçecekler” diye konuştu.

Karar merci milletvekili değil

Doğrularımızı paylaşmak için ak camiaya fikirler sunacaklarını söyleyen ılıcan, İl teşkilatı bir ilde olmasa olmazdır olmazadır. Temsil etti partinin o ilde genel başkanıdır ak camia bizi seçerse bizden tarafa oy kullanır. Veya kullanmasa biz doğrularımızı söyleyeceğiz.  Bu doğrulara göre teşkilat en doğruyu yapacaktır,  il başkanlığı ilçe başkanlığı belde kadın kolları gençlik kolları belediye başkanlıkları bunların hepsi bir bütün olmalı Allah bize bu görevi nasip ederse bizim bakış acımız bir kere teşkilatın fikri alınmadan. Seçildiğimiz durumda İl başkanlığı nazilinde fikir alınarak karar verilecektir.  Karar merci milletvekili değil. Milletvekilini oraya taşıyan teşkilatı olacaktır bunun doğrusu budur biz bu göreve gelirsek herkes teşkilatın adamı, ben bütün teşkilatın adamı bütün teşkilatta bizim adamımız sloganı ile hareket edeceğiz” dedi.

İl teşkilatı önemli

Ilıcan yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi: Teşkilatın teveccühünü kazanırsak yapacağımız iş tamamen Kırıkkale yararına olacaktır bunu herkes bilmeli bize gelen bir belediye başkanı elinde dosya ile gezmeyecek. Fikirlerini söyleyip gitmeyecek il ilçe teşkilatımız dertlerini neticelendirmeden sonuca varmayacağız.  Herkes bize fikirlerini ulaştıracak.   Dertleriyle bize başvuran herkes hizmet alınacaksa önlerine düşüp o odadan o hizmeti almadan çıkmayacağız bizim yaşam tarzımız bu. Ticaret yapmak için aday değilim memleketin derdine hesap bulmak için adayız.  Aday adaylarının hepsi kıymetli insanlar bu işi nefsiyle değil vicdanıyla yapacak kişilere oy versinler biz hiçbir hesapla başlamadık.  Bizim hesabımız Kırıkkale'de teşkilata sahip çıkmak, Kırıkkale'de atanacak tüm siyasi kadrolar teşkilatın fikri alınacak Allah bana her zaman gücümün yettiği işleri nasip etti.”

Yoldaş olmak için geldi

Ilıcan, Biz geldiğimizde tüm müdürlerin Kırıkkaleli olması için çalışacağız.  Bu davada teşkilat bizi istiyorsa bizi yanlarında görmek istiyorsa varız biz teşkilata şunu diyoruz he birbirimizin olacağız bize ulaşılmaması mümkün değil.  Allah bize nasip ederse biz neysek il başkanı da o olacak teşkilata sahip çıkmadan onların gücünü olmadan iş yapmak mümkün değil. Ocağınıza kardeş yolunuzda yoldaş olmak için geldik” dedi.



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli