Anahtar Kelimeler: Yoklama çekiyorlar

Yoklama çekiyorlar!

Yoklama çekiyorlar!

Yoklama çekiyorlar!

Temas kuruyorlar!

Kimlerle temas halindeler?

1 Kasım seçimlerinde sonra oyunu ve milletvekili sayısını bariz bir şekilde düşüren MHP´de sular durulmuyor. Genel Başkanlık için aday olan bazı isimlerin Kırıkkale ile temasa geçtiği öğrenildi.

TEMASA GEÇTİLER

1 Kasım seçim sonuçlarına göre harekete geçen ve Genel Başkanlığa aday olan Sinan Oğan, Koray Aydın ile Meral Akşener´in Kırıkkale´de tabandan bazı isimler ve STK´la ile temasa geçtiği öğrenildi. Özellikle Meral Akşener´in Kırıkkale´den tanıdığı bazı isimler ile hem yüzyüze ve hem de telefonla görüştüğü bildiriliyor. Parti içinde soruna yol açmaması ve görüşülen kişilerin sıkıntı yaşamaması, ayrıca genel başkanlık planının da deşifre olmaması için görüşülen ve temas kurulan isimler sır gibi saklanıyor. Ancak, kimlerin kimlerle görüştüğü de tahmin edilebiliyor.

KİM NE YAPIYOR?

Kırıkkale´de iki ismin temas halinde olduğu bilgisi var. Bunlardan ilki Meral Akşener, kincisi ise Koray Aydın. Bu iki isim Kırıkkale´yi hem tanıyor ve hem de biliyor. Tabanın tutumu konusunda da bilgi sahibi oldukları söyleniyor.  Akşener´in özellikle kendilerine yakın STK´lar ile temasa geçtiği bilgisi var. Bazı gazeteciler ile de görüşme talebi olduğu konuşuluyor. Oğan´ın anket yaptırdığı ileri sürülüyor. Aydın´ın ise Kırıkkale´den birkaç kişi ile görüşerek partideki durum hakkında bilgi aldığı söyleniyor.



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı