Anahtar Kelimeler: Yine Herkesi Buluşturdu

Yine Herkesi Buluşturdu

Yine Herkesi Buluşturdu

Yine Herkesi Buluşturdu

Bahşılı eski Belediye Başkanı ve Mahalli İdareler Hizmet Derneği (MİHDER) Genel Başkanı Mehmet Dönmez, her yıl olduğu gibi bu yıl da geleneksel iftar yemeğinde herkesi bir araya getirdi.

Geniş Katılım Oldu

Bahşılı eski Belediye Başkanı, MİHDER Genel Başkanı Mehmet Dönmez, her yıl olduğu gibi bu yıl da Bahşılı ilçesinde iftar yemeği vererek herkesi bir araya getirdi. Kırıkkaleliler ve Bahşılı halkını buluşturan iftar programına bu yıl da ilginin yüksek olduğu gözlendi. Köprü Başı Erkek Öğrenci Yurdu bahçesinde verilen iftar yemeğine Bahşılı ilçe sakinleri büyük ilgi gösterdi. İlçe bürokratlarında da katılımın olduğu iftar yemeğine MHP Kırıkkale Milletvekili Seyit Ahmet Göçer'de katıldı.

Hayır İçin Yapılıyor

Dönmez, eşi ve oğlu ile birlikte iftara gelenleri kapıda karşıladı ve tek tek tokalaşarak sohbet etti. Yapılan iftarın ardından konuşma yapan Başkan Dönmez, iftar yemeğine katılan herkese teşekkür etti. Bu iftar yemeğini geleneksel hale getirdiklerini belirten Dönmez, bu şekilde organize edilen iftar programlarının vatandaşlar arasında birlik ve beraberlik sağladığını da söyledi. Dönmez, Büyüklerimizi yad etmek, dua etmek, birlik ve beraberlik sergilemek için her yıl bu organizasyonu yapıyoruz. Gelen herkese teşekkür ediyoruz. Allah sizlerin de geçmişlerinize dualarımızı götürsün. Allah hepinizden razı olsun” dedi.

Mutluluk Duydum

İftar programına katılan Seyit Ahmet Göçer'de bir açıklama yaptı ve Dönmez'i her yıl organize ettiği bu güzel girişiminden ötürü tebrik ederek, burada bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Göçer, Mehmet Bey'i her yıl bu güzel organizasyonu gerçekleştirdiği için tebrik ediyoruz. Burada bu güzel insanlarla birlikte iftar yapmaktan büyük mutluluk duydum” dedi. İftarın sonunda Mehmet Dönmez, yurtta kalan öğrencilere harçlık verdi ve onlara başarılar diledi. 



  • Çarşamba 29 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli