Anahtar Kelimeler: susuz kaldık...

Yine susuz kaldık...

Yine susuz kaldık...

Bir beceriksizlik daha!

Suyu da berbat ettiler

 

Şehir iki gün susuz kalırken, bir çok kişi bu duruma tepki gösterdi.

 

TEPKİ ÇEKEN DURUM

Kırıkkale yaz aylarında olduğu gibi kışa girerken de susuz kaldı. Su kesintisi ve su sorununu yazın aşırı su tüketimine bağlayan Kırıkkale Belediye Başkanı, kışa girerken de alt yapı onarımına bağladı. Şehir iki gün susuz kalırken, bir çok kişi bu duruma tepki gösterdi. Yaz aylarında suçu millete atan Kırıkkale Belediyesi; aşırı su tüketimi nedeniyle susuz kalındığını ileri sürmüştü. Şimdi ise alt yapı yenileme çalışmasına bağlandı su kesintisi ve sıkıntısı.

 

NİYE HABER VERMEDİNİZ

Fakat durumun böyle olmadığını tüm şehir artık biliyor. Yetersiz alt yapı nedeniyle basıncı artırılan su şehir genelinde eski hatlarda arızalara yol açıyor. Belediye de bununla baş edemiyor. Alt yapıya gerekli yatırımları yapmayan Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, son durumu açıklama ile kurtarmaya çalışta. Açıklamada ana isale hattında zorunlu olarak yenileme çalışması yapıldığı bildirildi. Vatandaşlar, “Madem yenileme çalışması yapılacaktı milleti günler önce neden uyarmadınız ve hazırlık yapmalarını istemediniz” diye sordu. Bu arada şehir şebeke suyu tamamen bozulurken, kötü kokulu hale de geldi. Su tam anlamıyla kullanılamaz durumda ve belediye buna çözüm üretmiş değil. 

 

ADAYLIK KONUSU

Bir kere daha tepkilerin odağına yerleşen Başkan Saygılı’ya hemen herkes kızarken, O’nun ise tekrar aday olmak için çaba gösterdiği ileri sürülüyor. Önce adaylık düşünmediğini yakın çevresine açıkça ilan ettiği konuşulan Başkan Saygılı’nın, şimdi ise genel merkezin “Git çalış” dediğini ileri sürerek tekrar aday olmayı düşündüğü kaydediliyor. Bunu duyan bir çok kişi sosyal medyadan tepkilerini dile getiriyor ve aday yapılmasını istemiyor. .



  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu