Anahtar Kelimeler: “Yine 3-0 yapacağız”

Yine 3-0 yapacağız”

 Yine 3-0 yapacağız”

Yine 3-0 yapacağız”

 

Demir, açıklamalarda bulundu

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı Mehmet Demir, basın mensupları ile bir araya gelerek aday adaylığı dönemini değerlendirdi. Aday olmadığı taktirde bile her zaman partisinin yanında olduğunu dile getiren Demir, il başkanı olduğu dönemde nasıl 3-0 yaptılarsa şimdide 3-0 yapacakları belirtti.

Partimin yanındayım

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı Mehmet Demir, basın mensupları ile bir araya gelerek aday adaylığı dönemini değerlendirdi. Sorulan sorulara da cevap veren Demir, En büyük hizmetim il başkanı olarak sürdürmüş olduğum Kırıkkale halkına hizmeti  Allah nasip ederse, Kırıkkale halkı da destek verirse, genel merkezimizde uygun görürse milletvekili olarak sürdürmek istiyoruz. Kırıkkale'den daha önce il başkanı olduğum dönemde 3-0 yapmıştık. İnşallah listede olursak yine 3-0 yapmak için elimizden gelen gayreti yapacağım. Listede olmazsak yine partimin emrinde  Cumhurbaşkanımızın, Başbakanımızın emrinde partimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Kırıkkale'de seçimin şölen havasında bayram havasında geçmesini ben umut ediyorum” dedi.

Hiçbir icraatları yok

Muhalefetin ortaya koymuş olduğu hiçbir icraat ve vaat olmadığı söyleyen AK Parti Milletvekili Aday Adayı Demir, İktidara geleceklerine kendileri de inanmıyorlar.  Kendilerinin inanmadıkları şeye vatandaşları da inandırmadıkları da mümkün değil. Kırıkkale halkı 2002 den buyana partimize destek verdi. Vermiş oldukları oylarla partimizin başarısını onayladı. Bu başarının bu seçimde de yenileneceğine inanıyorum. Bu seçimin AK Partililere, teşkilatlarına aday adaylarına herkese ülkemize hayır getirmesini temenni ediyorum. Şahsımıza eğer milletimize hizmet etmek nasipse hizmet etmek için aday adayı oludum” dedi.



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı