Anahtar Kelimeler: Yine müdür geçiyor

Yine müdür Bey´in adı geçiyor!

Yine müdür Bey´in adı geçiyor!

Yine müdür Bey´in adı geçiyor!

Öğretmenlere nezaketsizlik!

Kırıkkale´de artık her yaptığı tartışmayı hale gelen İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin ile ilgili bir haber daha gündemde. Bu kez öğretmenlere karşı nezaketsizlik yapıldığı ileri sürülüyor.

TEPKİ ÇEKEN DURUM

Kırıkkale´de okul müdürlerine yönelik kıyım, usulsüz atama ve yer değiştirmelerle adı gündemde olan Milli Eğitim İl Müdürü İsmail Çetin´in görevi tartışılmaya devam ediliyor. Bir dönem eğitimde başarı oranı 9. sırada olan Kırıkkale, Çetin ile birlikte başarı sıralamasında sürekli geriye gitmeye başladı. Son yapılan sınavların ardından Kırıkkale´nin başarı oranı, sıralamadaki yere bakarak dikkat çekti. Kırıkkale 9. sıradan 21. sıraya kadar gerilemiş durumda.

SALONU BOŞALTIN DENİYOR

Bu vaziyet Milli Eğitim İl Müdürü İsmail Çetin´in durumunu tartışılır hale getiriyor. Şehir kendisini konuşuyor. Okul müdürlerine yönelik partizanca davranışları büyük tepki çekmişti ve çekmeye de devam ediyor. Müdür beyin adı yine bir olayla gündemde. İddiaya göre hafta sonu Öğretmenevi´nde öğretmenler içerde otururken, salonu boşaltmaları isteniyor. Gerekçe olarak da nişan yapılacağı söyleniyor.

MÜDÜR TEPKİ ÇEKİYOR

Öğretmenler bu duruma tepki gösteriyor. Ancak müdür beyin talimatı olduğu öne sürülüyor. Nişan yapılacaksa neden salona öğretmenlerin alındığı soruluyor ve rencide edici şekilde öğretmenlerin salonu terk etmelerinin istendiğine açıklık getirilmesi isteniyor. Ancak bir açıklama getirilmiyor. Sadece müdürün emri olduğu, salonun boşaltılmasının istendiği ve nişan yapılacağı ifade ediliyor. Salon tartışmaların ardından boşaltılıyor ancak öğretmenler müdüre tepki gösteriyor. Para için öğretmenlerin rencide edildiği ifade edilirken, bu durum tepki çekiyor. 



  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli