Anahtar Kelimeler: yeni cihaz alındı

YİH´e 5 yeni cihaz alındı!

YİH´e 5 yeni cihaz alındı!

YİH´e 5 yeni cihaz alındı!

Yeni cihazlar hizmete sunuldu

Kırıkkale Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Yüksek İhtisas Hastanesi hizmette sınır tanımıyor. Hasta memnuniyetinin arttırılması için alınan yeni cihazlar hizmete sunuldu.

YENİ CİHAZ ALINDI

Kırıkkale Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Yüksek İhtisas Hastanesi Yöneticiliğinde hizmet kalitesi ve modernizasyonun yükseltilmesi ve hastaların bekleme teşhis ve tedavi sürelerinin kısaltılması amacıyla 3 adet ultrason cihazı,1 adet mamografi cihazı, 1 adet seyyar röntgen cihazı takviyesi yapılarak hizmete sunulduğu bildirildi.

MODERN BİNA AÇIKLAMASI!

Yaklaşık iki yıl önce hizmete açılan çevre illerden de hasta almaya başlayan Yüksek İhtisas Hastanesi sürekli kendini yeniliyor. Teknolojinin tüm imkânlarının sunulduğu hastanede hasta memnuniyetinde sınır tanınmıyor. Son derece modern bir şekilde inşa edilen hastanede yeni geliştirilen tıbbi cihazlar anında temin edilerek doktorların hasta muayenesinde kolaylık sağlanıyor. Doktor kadrosu bakımından da çevre illere göre zengin bir kadroya sahip olan Yüksek İhtisas Hastanesinde Ankara´ya hasta sevki neredeyse durmuş vaziyette.



ALİ SAĞLAR
4.02.2016 06:28:52
SADECE GÜLERİM BU YALANLARA

  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false