YİH'den bir başarılı operasyon daha

YİH

YİH'den bir başarılı operasyon daha

 

Açık kalp ameliyatı yapıldı!

Kırıkkale'de bulunan 700 yataklı A2 grubu Yüksek İhtisas Hastanesi; Kalp Damar Cerrahi servisinde kadrolu doktorlar yeni bir başarılı ameliyatı gerçekleştirildi. Kardiyovasküler Cerrahları Op. Dr. Levent Çetin ve Op.Dr. Aylin Çakmakoğlu tarafından başarılı bir operasyonla 3 damarına By-pass (Açık Kalp Ameliyatı) yapılarak hasta yeniden sağlığına kavuştu.

Açık kalp ameliyatı

Hafta içerisinde Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesine göğüs ağrısı, yüksek tansiyon, şikayeti ile gelen 78 yaşındaki H.Ö. isimli hasta acil serviste ilk müdahalesini takiben yapılan tahlil ve tetkilerin ardından Kardiyovasküler Cerrahları Op. Dr. Levent Çetin ve Op. Dr. Aylin Çakmakoğlu tarafından  başarılı bir  operasyonla  3 damarına By-pass (Açık Kalp Ameliyatı) yapılarak yeniden sağlığına kavuştu. Doktorlar servise alınan hastayı en kısa zamanda taburcu edileceğini söylediler.

Artarak devam edecek

Kalp Damar Cerrahi alanında gerçekleştirilen başarılı ameliyatlar sonrası hastaları ziyaret ederek durumlarını değerlendiren, Hastane Yöneticisi Uz. Dr. Tekin Akça yaptığı açıklamada, Hastanemizde ilk kez kendi doktorlarımızla açık kalp ameliyatı yapılmıştır. Sonrada 6 adet Kardiyovasküler Cerrahlarımızla birlikte tüm açık kalp ameliyatlarımızı kendi imkanlarımızla yapmaya devam edileceklerini söyledi. Bu başarılı operasyondan sonra memnuniyeti dile getirerek, çeşitli alanlarda yapılan ve başarılı sonuçlar alınan ameliyatların artarak devam edecek” dedi.

Memnuniyet verici

Konu hakkında Kırıkkale Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Mustafa Boyabatlı bu tür özellikli ameliyatların Kırıkkale'de yapılmasının memnuniyet verici olduğunu belirterek vatandaşlarımızın teşhis, tedavilerinin en iyi şekilde yapılması için gerekli gayreti göstereceklerini söyledi.



  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false