Anahtar Kelimeler: Yer Kavgası Yaşandı!

Yer Kavgası Yaşandı!

Yer Kavgası Yaşandı!

Yer Kavgası Yaşandı!

Hüseyin Kâhya Parkı çevresine kurulacak bayram pazarının yer dağıtımında olaylar çıktı.

 

Her Adımı Olay Oldu

Zabıta ekipleri Hüseyin Kâhya Parkı çevresinde tezgâh açılması için belirlenen 225 yerin dağıtımını yaptı. Sabah saatlerinde başlayan dağıtımın her adımında olaylar çıktı. Yer dağıtımı için bekleyenler kimi zaman kendi aralarında, kimi zaman ise zabıta memurları ile tartıştı. Sözlü tartışmaların yumruklaşmalı kavgaya döndüğü anlar da yaşandı. Tartışma ve kavgalar vatandaşlara korku dolu anlar yaşattı.



ahmet ahmet
16.07.2015 09:31:21
modern şehircilikte pazarcılık çok önemli ve belediyemizde her yıl bu rezilliği ısrarla sergiliyor pazarcıyı doldurup sabit esnafa kan ağlatıyor aile caddeye girmiyor her yer pislik içinde pazarcı südyenleri kadınların gözüne sokarcasına sallıyor başkan gelsin de 2 saat içlerinde dursun bakalım neler hissediyor veli gitti kurtulduk dedik aynı zihniyet devam kırıkkaleden bi halt olmaz arkadaş

yasın karadag
19.07.2015 19:30:21
bak sana şunların haline artis mi ZABITAMI UZMANLIĞI yapamayım gelenler burda esnafa vadandaşı kök söktürüp kralcılık yapıyolar.. yazıklar olsun İSRAİLDE BİLE bukadar haksızlık yoktur eminim ADAMIN VARSA İŞİN YÜRÜR YOKSA BABAYI YEDİN KIRIKKALEEE :) :) :)

  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı