Anahtar Kelimeler: Yerel seçim konuşuldu

Yerel seçim konuşuldu

Yerel seçim konuşuldu

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası 2024 yılı 1. Müşterek Meslek Komiteleri Toplantısı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Varlı başkanlığında gerçekleşti. Toplantıya 13 meslek komitesinin üyeleri katıldılar.

YEREL SEÇİM GÖRÜŞMESİ

Oda muamelat yönetmeliğinin 26. Maddesinde yer alan "Müşterek meslek komitesi toplantıları her yılın Mart ve Eylül aylarında olmak üzere 6 ayda bir toplanır" hükmü gereğince Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası 2024 yılı ilk müşterek meslek komitesi toplantısı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Varlı başkanlığında yapıldı. Eypark’da iftar yemeği ikramıyla gerçekleştirilen toplantıya meclis üyeleri ile birlikte 13 meslek komitesini oluşturan komite üyeleri, disiplin kurulu, kadın girişimciler ve genç girişimciler icra komitesi üyeleri katıldılar. Toplantının gündeminde yaklaşan mahalli seçimler vardı.

 

FAYDALI BİR TOPLANTI

31 Mart mahalli seçimlerinde değişik siyasi partilerden belediye meclisi ve il genel meclisi üyeliğine aday olan komite üyelerinin bulunduğunu ifade eden TSO Başkanı Varlı, her siyasi görüşten insanın komitelerde görev alabildiğini belirterek, seçimlerde aday olan herkese de başarılar diledi. “İçimizden arkadaşlarımızın belediye meclislerinde, il genel meclisinde üye olmaları bizleri mutlu eder” şeklinde konuşan Varlı, yılda iki defa yapılan müşterek meslek komitesi toplantılarının bir araya gelerek istişarede bulunma ortamı yaratması açısından çok derece faydalı olduğunu vurguladı.



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı