Anahtar Kelimeler: Yeniden Refah toplandı

Yeniden Refah toplandı

Yeniden Refah toplandı

Yeniden Refah Partisi Kırıkkale’de toplantı yaparak bir araya geldi. İl Başkanı Arif Erdal’ın ev sahipliğinde yapılan toplantıya Genel Sekreteri Suat Pamukçu da katıldı.

 

TOPLANTI YAPILDI

Yeniden Refah Partisi Kırıkkale’de toplantı yaparak bir araya geldi. İl Başkanı Arif Erdal’ın ev sahipliğinde yapılan toplantıya Genel Sekreteri Suat Pamukçu da katıldı. Pamukçu, sadece eleştiren değil, çözüm üreten, samimi siyaset yapacaklarını söyledi. Toplantıda Türkiye gündemi ve partinin hedefleriyle vizyonu konusunda açıklamada bulunan Pamukçu, önemli bilgiler verdi. Pamukçu, partisince Kırıkkale Öğretmenevi'nde düzenlenen programda yaptığı konuşmada, 200 bine yakın resmi üyeleri ve 50 bini aşkın baş müşahitleriyle seçime hazır hale geldiklerini söyledi

SÖYLEMEK ZORUNDAYIZ

Partilerini kurarken "dava siyaseti yapacaklarını, siyasete zarafet ve nezaket getireceklerini" beyan ettiklerini aktaran Pamukçu, "Kim yapmış olursa olsun doğruya doğru, yanlışa yanlış diyen siyaset yapacağız. Sadece eleştiren değil, çözüm üreten ve samimi siyaset yapacağız. Mesela, Ayasofya Camisi'ni açtılar, teşekkür ederiz. Başörtüsü konusunda sıkıntı yaşamadık ve vesayete meydan vermediler. Ona da teşekkür ederiz. Doğruları söylüyoruz ama yanlışları da söylemek zorundayız." diye konuştu.

YÜZDE 70 ZAM OLACAK

Pamukçu, iktidara geldikleri ilk iş olarak denk bütçe yapacaklarını dile getirerek, "Kaynak üretip, halkımızın vergisine, zamma bulaşmadan ve borç almadan halkımızın ihtiyaçlarını gidereceğiz. Birde D-8'leri kurmuştuk, bunları yeniden canlandırıp, D-60'ları da kuracağız. Üretim, istihdam ve ihracat öncelikli bir ekonomi güdeceğiz. İsrafa son vereceğiz ve inşallah faizi sıfırlayacağız. İşçi, memur ve emekli maaşlarına gelir gelmez yüzde 70 zam yapacağız." ifadelerini kullandı.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli