Anahtar Kelimeler: açıklama geldi

Yeni açıklama geldi

Yeni açıklama geldi

“Bilgilendirme devam edecek”

Belediyeden açıklama bekleniyor

 

Müteahhit tehdit etmiş!

DEVA Partisi İl Başkanı İsmail Oğuz Karakuş’un önceki gün şehirdeki atıl bir inşaatla ilgili açıklaması gündem oldu. İnşaat müteahhidinin Karakuş’u ve haberi yayınlayan gazetecileri arayarak tehdit ettiği öğrenildi. Bunun üzerine Karakuş yeni bir açıklama yaptı. İşte o açıklama.

 

“Kıymetli Hemşerilerimiz,

DEVA Partisi Kırıkkale İl Teşkilatı görev tevdi edildiği ilk günden bu güne kadar Kırıkkale halkının menfaatleri için mücadele etmiştir ve etmeye devam edecektir. Şehrimizle alakalı gördüğümüz yanlış işlerin üstünün kapanmasına müsaade etmeyeceğiz ve kamuoyu ile paylaşmaya, vatandaşlarımızı bilgilendirmeye devam edeceğiz. 

İl başkanlığımız, şehrimizde Samsun Bulvarı “Bölge Trafik” olarak bilinen bölgede bir yapıyla alakalı görüşünü belirtmiş, vicdani sorumluluğunu yerine getirmiştir. Söz konusu basın açıklamasını yapmadan önce raporu veren üniversite yetkilisi ve gerekli mercilerle görüşülmüş akabinde açıklama yapılmıştır. Uzun süre atıl bekleyen yapılarda korozyon riski olmaktadır. Ayrıca 2010 yılında yarım bırakılmış bir inşaatın inşasına o günün mevzuatları ile devam edilmesi akla ve bilime aykırıdır. Böyle bir durumda belediyemizin sağır ve dilsiz olması, aldığı kararların akıl ve bilimden uzak olmasını halkımızın takdirine bırakıyoruz. Bahse konu yapıda mağduriyet yaşayan hemşerilerimizin bu mağduriyetlerinin giderilmesini herkesten çok istiyoruz. Ancak hiçbir kazanç vatandaşlarımızın can güvenliğinden daha kıymetli değildir. Bu sebeple gördüğümüz lüzum üzerine Kırıkkale Belediye Başkanlığından kamuoyunun aydınlatılması istenmiştir. Basın açıklaması yapıldıktan sonra binanın müteahhidi olduğunu söyleyen şahıs il başkanımız Sn. İsmail Oğuz KARAKUŞ’u aramış ve tehdit etme gafletinde bulunmuştur. Tehditlere boyun eğmeyeceğimiz herkes tarafından bilinmelidir. 

Bizler DEVA Partisi Kırıkkale İl Başkanlığı olarak şehrimizin geleceği için gece gündüz demeden çalışmaya ve mücadele etmeye devam edeceğiz. Biliyoruz ki birilerinin uykularını kaçıracağız. Ama ne olursa olsun Kırıkkale sevdamızdan bir adım geri atmayacağız. Bu bağlamda il başkanımızın yanında olduğumuzu ve gerekli yasal haklarımızı kullanacağımızı bildiririz.”               



  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false