Anahtar Kelimeler: Yeni Dünya Vakfı ndan

Yeni Dünya Vakfı´ndan

Yeni Dünya Vakfı´ndan

Yeni Dünya Vakfı´ndan

Vali Kolat´a ziyaret

Yeni bir vakfımız oldu

Kuruluşu eskilere dayanan Yeni Dünya Vakfı´nın Kırıkkale şubesini açmaya yönelik çalışmalar tüm hızıyla devam ederken, oluşturulan vakıf yönetimi Vali Ali Kolat´ı makamında ziyaret etti.

VALİ ZİYARETİ

Kuruluşu eskiye dayanan Yeni Dünya Vakfı Kırıkkale´de şube açma çalışmalarına başladı. Vakıf yönetimi oluşturulurken, vakfın başkanlığına Satılmış aksun getirildi. Yönetim kurulu büyük ölçüde tamamlandı. Vakfın şubesini açmak için büro ve depo tesisi gibi çalışmalar yürütülüyor. Vakıf Başkanı Satılmış Aksun ve yönetim kurulu üyeleri önceki gün Vali Ali Kolat´ı makamında ziyaret ederek vakıf ve yönetim kurulu hakkında bilgiler verdiler.

VALİ KABUL ETTİ

Yeni Dünya Vakfı Başkanı Satılmış Aksun ve Yönetim Kurulu Üyelerini Vali Ali Kolat, bugün makamında kabul etti. Kabulde Vakıf Başkanı Satılmış Aksun, vakfın çalışmaları hakkında Vali Kolat´a çeşitli bilgiler verdi. Ayrıca yeni hizmete giren Hükümet Binasının hayırlı olması temennisinde bulundular. Vali Ali Kolat, Yeni Dünya Vakfı Başkanı Satılmış Aksun ve Vakıf Yönetim Kurulu Üyelerine ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

AKSUN VAKFI ANLATTI

Vakfın Başkanı Satılmış Aksun, ?Yeni Dünya Vakfı kuruluşu eskilere dayanan bir vakıftır. Hayır işleri ile ilgilenmektedir, yardım çalışmalarında bulunmaktadır, öğrencilere burs temin etmektedir. Sosyal bir yardım kuruluşu olarak tanımlayabiliriz. Burada şube açma çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Başkan ve yönetim kurulu üyelerimiz hemen hemen belirlendi. Ofisimizi açacağız ve çalışmalarımıza başlayacağız? dedi.



  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli