Anahtar Kelimeler: Yeni cemiyet yeni dayanışma

Yeni cemiyet yeni dayanışma

Yeni cemiyet yeni dayanışma

Yeni cemiyet yeni dayanışma

Gazeteciler yeni cemiyette buluştu

Kırıkkale´de basın sektöründe hizmet veren gazete, radyo, sosyal medya ve ulusal kuruluşlarının temsilcileri bir araya gelerek meslek dayanışması örneği göstererek Kırıkkale medya ve gazeteciler cemiyetini kurdular. 30´u aşkın üyesi bulunan yeni cemiyet, üye çokluğu sebebiyle Kırıkkale´de Türkiye Gazeteciler Federasyonuna üye olmaya hak kazanan dernek oldu.

YENİ YÖNETİM OLUŞTU

Kırıkkale´de basın sektöründe hizmet veren gece gündüz fedakarca habercilik görevini yerine getirmeye çalışan gazetecilerin cemiyetinin başkanlığına Kalehaber gazetesi imtiyaz sahibi Ercihan çakmak getirildi. Başkan yardımcılıklarına Yenigün gazetesi İmtiyaz sahibi Adem Yılmaz, Tercüman gazetesi imtiyaz sahibi Harun Yüksel,Mali sekterliğe Anadolu Ajansı Bahşılı muhabiri Ahmet Yaman, Genel sekreterliğe Haber Kale internet sitesi imtiyaz sahibi Murat Tanır getirildi.

AMAÇ MESLEKİ DAYANIŞMA

Cemiyet Başkanı Ercihan Çakmak ?Kırıkkale´de meslek grubumuzun talebi üzerine böyle bir oluşuma ihtiyaç duyuldu. Amacımız cemiyet çatısı altında medya da meslek dayanışmasını sağlamak. Özellikle yorucu bir tempoda hizmet veren meslektaşlarımıza sosyal aktiviteler, geziler, mesleki konferanslar, sergiler düzenlemek. Gazetecilik mesleğinin yoğun temposuna karşı meslek dayanışmasını hayata geçirerek güzellikleri ve sorunları paylaşmaktır´´şeklinde konuştu.

EMEK VE ÖZVERİ GÖSTERİLDİ

Yapılanma dönemini tamamlayan Kırıkkale medya ve gazeteciler cemiyeti genel kurulunun ardından Türkiye Gazeteciler Federasyonuna başvuruda bulunarak, başvurusuna olumlu cevap aldı. Yeni olmasına rağmen üye sayısının fazla olması sebebiyle ilimizi Türkiye gazeteciler federasyonunda temsil etmeye hak kazanan cemiyetin kuruluş çalışmalarında büyük emek ve özveri gösterildi.

ÇAKMAK´A PLAKET VERİLDİ

Kırıkkale Medya ve Gazeteciler cemiyetinin davetlisi olarak Kırıkkale´ye gelen Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanı ve aynı zamanda Eskişehir Gazeteciler Federasyonu Başkanı Yılmaz Karaca Kırıkkale´deki bu yapılanmadan memnuniyetini dile getirdi. Kale Medya grubun terasında verilen dayanışma yemeğine cemiyet kuruluşları büyük ilgi gösterdi. Federasyon Başkanı Yılmaz Karaca cemiyetin federasyona üyelik formunu imzalayarak Başkan Ercihan Çakmak´a federasyonun ambleminin olduğu plaketi teslim etti.

KIRIKKALE MEDYA VE GAZETECİLER

CEMİYETİNDE KİMLER VAR

Ercihan Çakmak       (Kalehaber Gazetesi)

Adem Yılmaz           (Yenigün Gazetesi)

Harun Yüksel           (Tercüman Gazetesi)

Hakan Gökkaya       (Mavi Dünya Gazetesi)

Erhan Göğem          (Doğan Haber Ajansı)

Gültekin Yiğit           (Türkiye gazetesi)

Murat Tanır             (Haber Kale)

Ahmet Yaman                   (Bahşılı A.A. Muhabiri)

İbrahim Yaman        (Kanal Siyaset)

Enes Keskin            (TV 71)

Anadolu FM

Keskin FM

Radyo 71

Radyo Güneş



OKTAY KIRLANGIÇ
2.09.2015 17:49:39
HAYIRLI ve UĞURLU OLMASI DİLEKLERİMLE CÜMLENİZE BAŞARILAR. OKTAY KIRLANGIÇ.

Binay HAYDARDEDEOĞLU
3.09.2015 09:10:48
Hayırlı olsun. Dileklerimle Başarılar Diliyorum.Binay HAYDARDEDEOĞLU

  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli