Anahtar Kelimeler: Yeni dünya için varız

?Yeni bir dünya için varız?

?Yeni bir dünya için varız?

?Yeni bir dünya için varız?

Aksun bilgi verdi

 

?Yeni bir dünya için çalışıyoruz´ anlayışıyla yola çıkan Yeni Dünya Vakfı, yurtları ve burs imkanı ile eğitime katkı vermeye devam ediyor. Kırıkkaleli üniversite adaylarına müjdeler veren Vakfın Kırıkkale Şube Başkanı Satılmış Aksun, üniversite adaylarının vakfın imkanlarını değerlendirmeleri tavsiyesinde bulundu.

 

EĞİTİME BÜYÜK DESTEK

Her yıl ülkemizde ve dünyanın değişik üniversitelerinde öğrenim gören yüzlerce öğrenciye barınma ve burs imkanı sunan Yeni Dünya Vakfı 2017-2018 eğitim öğretim dönemi öncesi kayıtlarını başlattı. Kırıkkaleli üniversite adaylarına vakfın tanıdığı imkanlar hakkında aydınlatıcı bilgiler veren Yeni Dünya Vakfı Kırıkkale Şube Başkanı Satılmış Aksun, İstanbul´da, İzmir´de, Ankara´da, Konya´da ve Bursa´da başta olmak üzere Türkiye´nin bir çok noktasında Yüksek Öğrenim yurtları bulunduğunu, Kırıkkaleli üniversite adaylarının vakfın bu hizmetlerinden yararlanabileceklerine vurgu yaptı. Başkan Aksun ?Kırıkkaleli olup da bu illerde üniversite kazanan hemşerilerimizi bu yurtlarımızda konaklatmak isteriz? diye konuştu.

 

BURS KAYITLARI BAŞLADI

Burs kayıtlarının da başladığına dikkat çeken Başkan Aksun ?Yeni Dünya Vakfı olarak İlköğretime 75 TL, Lise ve Üniversite hazırlıklarına 100 TL, Lisans eğitimine 200, Doktora´ya 250 ve yurt dışı eğitimine 250 TL burs imkanı sunuyoruz. Burs başvuruları 21 Ağustos 2017 tarihi itibariyle başlamış durumda. Kayıtlarımız 15 Eylül´e kadar devam edecek. Burs imkanından yararlanmak isteyen Kırıkkaleli hemşerilerimiz vakfımızın internet sitesi adresinden müracaatta bulunabilirler. Burslar için mülakatlar 16 Eylül itibariyle yapılacak. 2 Ekim´de ise kesin listeler açıklanacak. Kırıkkaleli hemşerilerimiz bizimle irtibata geçerse vakfımızın bu imkanlarından yararlanmalarını sağlayabiliriz? dedi.



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli