Anahtar Kelimeler: Yavaş desteğe geldi

Yavaş desteğe geldi

Yavaş desteğe geldi

İmkanlarımızı sizler için kullanacağız

Kırıkkale için ne gerekirse yapacağız

 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Kalecik ziyaretinin ardından Kırıkkale’ye gelerek seçim bürosunda CHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Önal’ı ziyaret etti.

 

İMKANLARIMIZI SİZİN İÇİN KULLANIRIZ

Seçim bürosunda Ahmet Önal ve İl Başkanı Onur Yüksel Bozdağ ile görüşen, bir süre sohbet eden ve seçim çalışmaları hakkında bilgi alan Mansur Yavaş’ın ziyaretinde partinin ilçe ve belde belediye başkan adayları da hazır bulundu. Yavaş, Ahmet Önal’a seçimde başarılar diledi ve destek istedi. Seçimi kazandıktan sonra Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak Önal’a her konuda destek olacaklarını belirten Yavaş, “Ahmet Başkanıma destek için geldik. Kendisine sizlerden destek istiyoruz. Hiç merak etmeyin büyükşehir belediyelerinin imkanları da büyük. Kırıkkale için ne gerekiyorsa yapacağız. İmkanlarımızı Kırıkkale için Ahmet Başkan için kullanacağız” dedi. 

 

EMEKLİYİ MAHKUM ETTİLER

Seçimlerle ilgili de açıklamalarda bulunan Yavaş, “Emeklileri 10 bin liraya mahkum ettiler. Ama biz aç ve açıkta bırakmadık onları. Evlerini ısıttık. İmkanlarımızı bunlar gibi betona ve boş işlere yatırmadık. İnsanımıza destek olmak için kullandık. Bizim projelerimizi şimdi onlar vaat ediyor ancak. Sizlere de destek olacağız inşallah. Bunun için Ahmet Başkanımıza desteğinizi bekliyoruz” diye konuştu. 

 

 



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı