?Yatırımcısız bir şehir düşünülemez?

?Yatırımcısız bir şehir düşünülemez?

?Yatırımcısız bir şehir düşünülemez?

Vali fabrikaları gezdi

Kırıkkale Valisi Ali Kolat, Kırıkkale Organize Sanayi Bölgesi´nde incelemelerde bulundu. Bölgede yatırım yapmak isteyenlere her türlü kolaylık sağlandığını belirterek ?Yatırım yapılmayan bir şehir düşünülemez? dedi.

GÖREVLİLERDEN BİLGİ ALDI

Yapılan incelemelere, Vali Ali Kolat´ın yanı sıra, İl Jandarma Komutanı Albay İsa Çakmak, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar,  Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Aydın da bulundu. Vali Kolat, ilk olarak, OKNAL Sınai ve Tıbbi Gazlar Anonim Şirketini ziyaret ederek, Şube Müdürü Nimet Armağan Kamer´den firmanın faaliyetleri hakkında bilgiler aldı.

OSB İSTİHDAM ALANI

Daha sonra Kolat sırasıyla, RMS Plastik Makine İmalat İnşaat ve Sanayi Anonim Şirketini ve Emniyet Plastik Anonim Şirketini gezerek, firma yetkililerinden bilgiler aldı ve çalışanlarıyla bir süre sohbet etti. Vali Kolat, Organize Sanayi Bölgesinde bulunan işletmelerin, Kırıkkale için önemli bir istihdam alanı oluşturduğunu, Valilik ve kamu kurumları olarak, burada faaliyet gösteren firmalara her türlü desteği vermeye çalıştıklarını söyleyerek, bölgede faaliyet gösteren tüm firmalara bol kazançlar diledi.



  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 22.6 ° / 13.3 ° Güneşli