Anahtar Kelimeler: Yaşlılarla kutlama yapıldı

Yaşlılarla kutlama yapıldı

Yaşlılarla kutlama yapıldı

Yaşlılarla kutlama yapıldı

 

Vali davul çaldı!

18-24 Mart tarihleri arasında her yıl kutlanan Yaşlılar haftası bu senede kutlandı. Başpınar çocuk ve kız yetiştirme yurdunda gerçekleşen programa Kırıkkale Valisi Ali Kolat ve eşi İlksen Kolat'ta katılarak yaşlıları bu özel günlerinde yalnız bırakmadılar.

Geniş katılım oldu

Programa Kırıkkale Valisi Ali Kolat, Baro Başkanı Yeşim Oktar Varlı, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Atanur Aydın, Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin, İl Müftüsü Bekir Gerek, Sağlık İl Müdürü Mustafa Uzun, Halk Sağlığı Müdürü Feramiş Ender Güngüneş, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Zühtü Bozdemir, Gençlik ve spor il müdürü Rıfat Ünlü, Tüm Emekliler Şube Başkanı Basri Keskin, Tüm Muhtarlar Dernek Başkanı Ağa Pehlivanlı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Temizliği bile yapılıyor

Kırıkkale Valisi Ali Kolat Buradaki insanlara yaşlı değil hayat tecrübesi olan insanlar diyebiliriz. Türk toplumu yaşlı insanları her zaman ön planda tutmuştur ve büyük saygı göstermiştir. Bu yüzden hükümetimizde yaşlı insanlarımız için beli başlı yasal düzenlemeler yapmaktadır. Basri Başkanın konuşmasında değindiği gibi ekonomik olarak sıkıntıların giderilmesi için çalışmalar yapılıyor. Bunların başında hasta olan yaşlılarımızın evde sağlık hizmeti alması, bakıma muhtaç yaşlı vatandaşlarımızın evlerinin temizliğini bile yapılıyor.

Kolat davul çaldı

Yani devletimiz yaşlısına ve emeklisine sahip çıkıyor. Sosyal devlet olarak yapılması gereken ne varsa yapmaya çalışıyor. Önemli olan zaten hatırlanmak. Sağlıklı olmak. Allah sağlıktan yoksun bırakmasın. Acı göstermesin. Allah hayırlı yaşlanmayı nasip etsin” dedi. Program konuşmacıların ardından Kırıkkale Valisi Ali Kolat ve Eşi İlksen Kolat'ın yaşlılara gül dağıtmasıyla devam etti. Ardından katılımcılara müzik ziyafeti dinletildi. Bu arada Vali Kolat, yaşlılarla birlikte türkülere eşlik edip oynadı. Kolat bir ara davul da çaldı. 



  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false