Anahtar Kelimeler: Yaşam’ fazla kilolardan kurtulun

Yaşam’da fazla kilolardan kurtulun

Yaşam’da fazla kilolardan kurtulun

YAZ AYLARINA ‘FİT’ GİRİN

Mide Botoksu ile başarılı uygulama

Kırıkkale Özel Yaşam Hastanesi bir çok kişinin fazla kilo probleminden Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Abdullah Çime’nin Mide Botoksu uygulaması ile kurtuluyor.

FAZLA KİLODAN KURTULUN

Kırıkkale Özel Yaşam Hastanesi yeni uygulamaları ile dikkat çekiyor. Yaşam Hastanesinde bir çok kişi fazla kilo probleminden Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Abdullah Çime’nin Mide Botoksu uygulaması ile kurtuluyor. Uygulama konusunda bilgiler verildi ve uygulamanın neler içerdiği anlatıldı: “Uzman Doktorunuz Abdullah ÇİME ve Diyetisyenimiz Ecem KAYA ile kilolarından kurtulup yeni bir hayata başlayan danışanlarımızın mutluluğu mutluluğumuz oluyor. Obezite işlemlerinde kullanılan botoks, balon, tüp mide stapleri gibi malzemelerin kalitesi en az işlemi yapan uzmanın tecrübesi kadar önemli. Yaşam Hastanesi olarak tüm dünyaca kabul görmüş, sağlık sisteminden onaylı çok kaliteli botoks,balon ve stapler kullanıyoruz. Bu sayede işlemini gerçekleştirdiğimiz hastalarımız sağlıkları riske atılmadan kilo verebiliyorlar.”

DETAYLARI ANLATILDI

Uygulamanın detayları konusunda da bilgiler verilerek, “Mide botoksunun etkisi 6 ay devam eder. 20 dakika kadar süren uygulama sonrası gün içerisinde kısa süre gözlem altında kalıp taburcu olabilirsiniz. Mide Botoksu etkisi 6 ay kadar süren, sağlıklı kilo verme yöntemlerindendir. 18-65 yaş aralığındaki herkese uygulanabilir. Mide botoksu uygulaması sonrası botoks tekrarlanabilir. Uygulama 20 dakika kadar sürer ve kesi ve ağrı hissi olmaz.

İLETİŞİME GEÇEBİLİRSİNİZ

Uygulamada kesi olmadığı için işlem günü kısa süre gözlem altında kalıp taburcu olabilirsiniz. Mide botoksunun yan etkisi oldukça azdır, hastalarımızda ciddi sorunlar ile henüz karşılaşılmamıştır. Vücut içerisinde 6 ay kadar etkisi devam etmektedir. Sonrasında bedeninizden kendiliğinden atılır. Vücut ağırlığının %10 %15 kadarı 6 aylık süreç içerisinde verilebilmektedir. Fazla kilo eğer müdahale edilmezse ciddi sağlık sorunlarına yol açar. Op. Dr. Abdullah Çime ile birebir görüşebilir merak ettiğiniz her konuda destek alabilirsiniz” bilgisi verildi. Uygulama için hastanenin 0 318 212 50 00 numaralı hattı veya web adresi ile diğer iletişim kanallarından temas kurulabileceği bildirildi.



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı