Yaşam Hastanesi’nden Hemşireler Günü’ne kutlama

Yaşam Hastanesi’nden Hemşireler Günü’ne kutlama

Yaşam Hastanesi’nde hemşire olarak görev yapan personel için Hemşireler Günü kutlaması yapıldı.

KUTLAMA ORGANİZASYONU

Yaşam Hastanesi’nde hemşire olarak görev yapan personel için Hemşireler Günü kutlaması yapıldı. Hastane yönetimi ve hekimler tarafından organize edilen kutlamaya hemşireler büyük ilgi gösterirken, doyasıya eğlendiler. Süvariler Binicilik Kulübü’nde gerçekleştirilen kutlamaya Başhemşire Hatice Bayraktar başta olmak üzere, Başhemşire Yardımcısı Fatma Pehvilanlı ve hastanede görevli hemşire personeli katıldı.

HEKİMLER DE KATILDI

Hastanenin bazı poliklinik hekimleri de kutlamaya katılarak beraber görev yaptıkları hemşirelerle bu özel günde eğlendiler. Yaşam Hastanesi Dahiliye Uzmanı ve aynı zamanda Tabip Odası Başkanı olan Uzm. Dr. Bülent Yıldız’ın da yer aldığı kutlama programı renkli görüntülere sahne oldu. Yemekli başlayan program daha sonra eğlence şeklinde devam etti.

TEŞEKKÜR ETTİLER

Program için teşekkür eden personel adına açıklamada bulunan Başhemşire Hatice Bayraktar, “Hemşireler Günümüzü kutlamak için böyle güzel bir organizasyon gerçekleştiren hastanemize ve hekimlerimize teşekkür ediyoruz. Birlikte sağlık için daha nice çalışma yılları diliyoruz. Tüm hemşirelerimizin Hemşireler Günü kutlu olsun” dedi.



  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false