YAŞAM HASTANESİ VE HEKİMLERİNİN KALİTESİNİ ORTAYA KOYAN OPERASYON

YAŞAM HASTANESİ VE HEKİMLERİNİN KALİTESİNİ ORTAYA KOYAN OPERASYON

YAŞAM HASTANESİ VE HEKİMLERİNİN KALİTESİNİ ORTAYA KOYAN OPERASYON

Yaşam´da başarılı bir operasyon

Çok nadir yerlerde yapılıyor

Acı içindeki hasta kurtarıldı

Özel Kırıkkale Yaşam Hastanesi´nde önceki gün başarılı ve dikkat çekici bir operasyon gerçekleştirildi. Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Dr. Alparslan Akkurt, Türkiye´de sayılı yerlerde yapılabilen ameliyatı Yaşam Hastanesi´nde başarıyla gerçekleştirdi.

AKKURT HASTAYI KURTARDI

Uzun zamandır kalçasındaki sıkıntılarla yaşam mücadelesi veren Arslan Şahin isimli 50´li yaşlardaki hasta Özel Kırıkkale Yaşam Hastanesi´nde Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Dr. Alparslan Akkurt´un başarılı operasyonu ile sağlığına kavuştu. 20 ay önce başka bir hastanede ameliyat olan ancak ağrıları dinmeyen ve durumu daha da kötüye giden hastayı önce tedavi eden Dr. Akkurt, başarılı bir operasyonla sağlığına kavuşabileceğini söyledi. 

2.5 SAATLİK OPERASYON

Önceki gün Yaşam Hastanesinde hastaya Kalça Protezi Revizyon ameliyatı gerçekleştirildi. 2.5 saat süren ameliyatın çok başarılı geçtiğini söyleyen Dr. Akkurt, ?Hastamız bize ilk geldiğinde büyük sıkıntıları vardı. Önce teşhisimizi koyduk. Ardından ise Kalça Protezi Revizyon Operasyonuna karar verdik. 2.5 saat süren başarılı bir operasyonun sonunda hastamız gayet iyi durumda. Bundan sonra da hayatına yaşam kalitesi daha iyi bir şekilde devam edecek? dedi.

METHİNİ DUYUP GELDİM

Sabah saatlerinde gerçekleştirilen operasyonun ardından Arslan Şahin isimli hasta öğleden sonra yataklı servise alınarak tedavisine takipli şekilde devam edildi. Kendisini ameliyat eden Dr. Akkurt ve ekibine teşekkür eden Şahin, ?Ben bu hastalıktan dolayı çok sıkıntılar çektim. 20 ay önce başka bir yerde ameliyat oldum ancak sıkıntılarım daha da arttı. Yaşam Hastanesi ve Dr. Alparslan Akkurt´un methini çok duydum. Önce Allah´a sonra da ona güvenerek buraya geldim ve şu anda çok şükür iyi durumdayız. Sayın hocama ve ekibine, ayrıca Yaşam Hastanesine çok teşekkür ediyorum? dedi.

GİTMEDİK YER BIRAKMAMIŞ

Eşinin de daha önce iki dizinden Dr. Akkurt´a ameliyat olduğunu söyleyen Şahin, eşinin sağlık durumunun da gayet iyi olduğunu belirtti. Her iki hastayı da sağlığına kavuşturan Op. Dr. Alparslan Akkurt, ?İmkanlarımız gayet iyi burada. Güzel ve başarılı operasyonlara imza atıyoruz. Hastamızın gitmediği yer kalmamış neredeyse. Ankara´dan Eskişehir´e kadar bir çok yeri gezmiş şifa için. Bize geldi ve gördüğünüz gibi başarılı bir operasyonla sağlığına kavuşturduk. Çok şükür iyi durumda. Daha da iyi olacak? diye konuştu.

ÖNEMLİ BİR OPERASYON

Gerçekleştirilen operasyon konusunda da bilgi veren Dr. Akurt, ?Bu operasyon her yerde sıklıkla yapılabilen bir uygulama değil. Türkiye´nin çok nadir hastanelerinde yapılabiliyor. Bunun için ekip, iyi ekipmanlar ve uzmanlık gerekiyor. Biz bunu burada sahip olduğumuz imkanlarla gerçekleştirebiliyoruz. Bu hastamızın operasyonu örnektir. Bunu değerli Kırıkkaleli hemşehrilerimizin bilmesini istiyoruz. Hiç sıkıntı çekmesinler, bizler buradayız. Onlar için varız. Burada her türlü operasyonu gerçekleştirecek kabiliyette ekip ve imkanlar mevcut? dedi.

 



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli